Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Piedalies fotokonkursā “Pārsteidz savu skolotāju!”!

Loreta Jargane

2016. gada 13. septembris 12:47

10235


Pasaules Skolotāju diena ir starptautiski atzīmējama diena, kas Latvijā tiek svinēta oktobra pirmajā svētdienā, šogad 2.oktobrī. Lai cildinātu Alūksnes un Apes novadu skolotājus, portāls “Alūksniešiem.lv” un Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes Ziņas” izsludina fotokonkursu par mūsu bijušajiem un esošajiem pedagogiem.


Aicinām sūtīt fotogrāfijas ar savu skolotāju vai klases foto, foto no ekskursijām vai citiem jaukiem notikumiem, kur redzams skolotājs un stāstu par to, kā toreiz pavadīji vai tagad pavadi savas skolas gaitas, un kāpēc tieši tavam ieteiktajam skolotājam būtu jālaimē aizraujošs izbrauciens ar ekskursiju kuģīti pa Stāmerienas ezeru, lai baudītu svaigu gaisu, dabasskatus un brīvības sajūtu.


Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas izglītības iestādes skolēns, klase vai abiturients, kuri ir kādreiz mācījušies vai šobrīd mācās Alūksnes un Apes novada skolās, lai pārsteigtu un iepriecinātu savu skolotāju!


Vienu skolotāju, kurš iegūs divas biļetes izbraucienam ar ekskursijas kuģīti, noteiksim kā laikraksta “Alūksnes Ziņas” simpātiju, bet otru laimīgo skolotāju noteiks skatītāju balsojums jeb atzīme „Patīk” „Alūksniešiem.lv” lapā sociālajā vietnē “Facebook.com”.


Sūti savus labākos fotomirkļus ar skolotāju uz info@aluksniesiem.lv, norādot „Skolotāju diena 2016” līdz 26. septembrim! Noteikti pievieno arī nelielu fotogrāfijas aprakstu un sava skolotāja vārdu, uzvārdu. Uzvarētājus paziņosim portālā “Alūksniešiem.lv” 30. septembrī un fotogrāfijas publicēsim arī laikrakstā "Alūksnes Ziņas" 30.septembrī!

Kategorijas