Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Novērtēs un izteiks atzinību labākajiem neformālās pieaugušo izglītības sniedzējiem

Uzsākot mācību gadu, Izglītības un zinātnes ministrija aizsāk jaunu iniciatīvu, lai izceltu un novērtētu izglītības iestādes un pedagogus, kas strādā neformālās pieaugušo izglītības jomā.

Atsevišķi tiks apbalvoti pieaugušo pedagogi un izglītības iestādes, kas piedāvā neformālās pieaugušo izglītības programmas.

Katrs pieaugušo izglītotājs ir aicināts pieteikt sevi, savu kolēģi, izglītības iestādi vai citu organizāciju, kas darbojas neformālās pieaugušo izglītības jomā, Izglītības un zinātnes ministrijas atzinības zīmes saņemšanai.

Lai pieteiktos atzinības zīmes saņemšanai, ir jāaizpilda pieaugušo izglītības platformā EPALE atrodamā pieteikuma forma (anketa), ko izvērtēs Izglītības un zinātnes ministrijas izraudzīti kompetenti speciālisti – pieaugušo izglītības jomas atzīti profesionāļi.

Anketa jāaizpilda tā, lai vērtētāji varētu gūt pēc iespējas pilnīgāku priekšstatu par atzinībai pieteiktā pieaugušo pedagoga vai izglītības iestādes motivāciju, darbības metodēm, ilgtspēju un citiem svarīgiem darbības aspektiem, kas norādīti pieteikuma formā.

Iniciatīva par atzinības izteikšanu pieaugušo izglītības iestādēm un pieaugušo izglītotājiem tiek realizēta Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE – nacionālā atbalsta sistēma” ietvaros.

Pieteikuma formas aizpildīšanas termiņš: 2016.gada 14.oktobris

Aizpildītu un parakstītu anketu lūdzam sūtīt skanētu uz e-pastu lelde.zemberga@izm.gov.lv vai projektam "EPALE nacionālā atbalsta sistēma” uz adresi:

Projekts "EPALE nacionālā atbalsta sistēma”’ Izglītības un zinātnes ministrija; Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050, Latvija



Kategorijas