Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Minifutbola čempionātā - bronza

Loreta Jargane

2016. gada 7. oktobris 00:00

18

Septembra beigās Balvos norisinājās Latvijas Futbola federācijas Ziemeļaustrumu reģiona minifutbola 7:7 turnīrs, kurā piedalījās arī alūksnieši. Futbola komanda “Alūksne/Kājnieku skola” izcīnīja 3.vietu.
Kopumā piedalījās desmit komandas: FK “Alūksne” (jaunatne), FK “Alūksne/Kājnieku skola”, “Stāmeriena” (Gulbenes novads), “Bērzpils” (Balvu novads), Balvu pagasta komanda, SMFK “Zellis” (Gulbenes novads), Lubānas komanda, FK “Kvarcs” (Madona), “Jaguar” (Ludza) un FK “Namejs” (Līvāni). Čempionātā komandas tika sadalītas divās grupās un katra komanda izspēlēja apļa sistēmu. Par godalgotajām vietām cīnījās divas labākās komandas no grupas.
No A grupas spēcīgākā izrādījās komanda “Jaguar” (Ludza) un FK “Kvarcs”, savukārt no B grupas - FK “Alūksne/Kājnieku skola” un “Stāmeriena” (Gulbenes novads). Pusfinālā savā starpā spēkiem mērojās “Jaguar” (Ludza) ar “Stāmerienu” (Gulbenes novads), taču šajā pusfinālā pārāki bija Ludzas futbolisti, kas ieguva tiesības spēlēt finālā. Otrajā pusfinālā cīnījās FK “Alūksne/Kājnieku skola” ar FK “Kvarcs” (Madona) – 0:1, tiesības spēlēt finālā izcīnīja FK “Kvarcs” futbolisti. Cīņā par trešo vietu savā starpā cīnījās FK “Alūksne/Kājnieku skola” un “Stāmeriena” (Gulbenes novads). Šajā cīņā ar rezultātu 2:0 pārāki bija Alūksnes futbolisti, kuri čempionātā izcīnīja godpilno trešo vietu. Finālā cīnījās “Jaguar” (Ludza) un FK “Kvarcs”. Ar rezultātu 3:1 uzvarēja “Jaguar” (Ludzas).
Komandas pārstāvis Aleksandrs Vergazovs teic lielu paldies komandas spēlētājiem un Alūksnes novada pašvaldībai par atbalstu un iespēju komandai piedalīties šāda līmeņa sacensībās. Tuvākās sacensības, kur FK “Alūksne/Kājnieku skola” drīzumā  varētu piedalīties, ir Balvu novada telpu futbola čempionāts. ◆

Kategorijas