Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kas ir Valentīna diena?

2010. gada 14. februāris 10:07

349

Ik gadu sarkanāko gada dienu, svēto Valentīna dienu, es arī cenšos atzīmēt sarkani – ar vīna glāzi rokās. Tikai vīns ir tas, kas piedienas manai mīlētāju dienai, pietiekami sarkans, salkans, reibinošs un mierinošs.

Nekad neesmu domājusi, ka esmu neveiksmīga mīlētāja, drīzāk nemāku šajā dienā piesaistīt sev laimi un mīlestības sajūtu, jo... jo katru gadu man attiecības beidzas tieši dažas nedēļas vai dienas pirms grandiozās mīlētāju dienas. Tā vienmēr izsapņoties svētki ar iekurinātu kamīnu, sveču liesmām, sarkaniem satīna palagiem, lielu sarkanu rožu klēpi un saldu jo saldu zemeņu saldējumu ir... ir tikai mans sapnis. Varbūt mani sapņi ir pārāk skaisti un tas viss ir nereāls.

 

Pērnajā gadā biju tuvu savam svētajam laimes brīdim, bet sagadījās, ka manam izredzētajam bija jāpamet valsts. Sīki paskaidrojot, viņš pameta arī mani. Vēl pirms gada manam zaķim, kas bija bārmenis, iekrita pilna darba diena. Vēl iepriekš, ar savu balodīti netikos transporta dēļ, vēl iepriekš pati nonācu slimnīcā. Citi jau saka, kas gan ir šī diena – gluži tāda pati kā citas un skaistu mīlestību varot baudīt jebkurā citā mēneša dienā. Bet man tomēr gribas! Gribas just kā ir mīlēt lielajā mīletāju dienā!

Eh šodien sarkano vīna glāzi izliešu balti iztīrītajā izlietnē. Svinēšu svētkus un sarkani ietērpā kleitā došos uz klubu padejot. Tas nekas, ka draudzenes nenāks līdz un nolēmušas šo dienu pavadīt divvientulībā. Skopi! Jo es dāvāšu mīlestību un bučošu katru, kas man pagadīsies ceļā. Svētu jums šo dienu!


Kategorijas