Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Konkursam “Mana Latvija – mans zelts” iesūtītie foto!

Loreta Jargane

2016. gada 18. novembris 09:38

11063

Portāls “Alūksniešiem.lv” un laikraksts “Alūksnes Ziņas” aicina ikvienu Alūksnes un Apes novada iedzīvotāju piedalīties konkursā, iesūtot foto ar patriotiskiem un latviskiem attēliem, aktivitātēm, svētku vakariņām, koncertiem, kurās piedalāties šajā patriotiskajā nedēļā no 11. līdz 18.novembrim.

Konkursa uzdevums – iesūtīt fotogrāfiju, norādot laiku un vietu, kur tapusi fotogrāfija. Iesūtītās fotogrāfijas publicēsim portālā “Alūksniešiem.lv”. Par uzvarētājiem noteiksim divu fotogrāfiju autorus - vienu kā laikraksta “Alūksnes Ziņas” simpātiju, bet otru patriotiskāko fotogrāfiju noteiks skatītāju balsojums jeb atzīme „Patīk” „Alūksnes Ziņu” lapā sociālajā vietnē “Facebook.com”.

Galvenā balva - novembris ir piemērotākais mēnesis, lai balvā iegūtu pašmāju meistaru darinātas cepures ar latvju rakstiem. Mūs atbalsta un balvas nodrošināja “Rozes Bode” un “ADI-HAI” adījumi ar latvju rakstiem (attēlā redzamās cepures).

Sūti savus labākos fotomirkļus uz info@aluksniesiem.lv, norādot „Patriotiskā nedēļa 2016” līdz 22. novembrim! Noteikti pievieno arī nelielu fotogrāfijas aprakstu. Uzvarētāju fotogrāfijas publicēsim arī laikrakstā "Alūksnes Ziņas" 25. novembrī!

Kategorijas