Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz radošo dāvanu darbnīcu

Agita Bērziņa

2016. gada 23. novembris 16:09

362

26.novembrī pulksten 12.00 jauniešu grupa "AL_CREW"  organizē Radošo dāvanu darbnīcu Alūksnes novada Sabiedrības centra, informē AANF sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Zvejniece.

Darbnīcā varēs apgleznot apģērbus, veidot svētku apsveikumus, rotājumus un citādi radoši izpausties. Organizatori aicina līdzi ņemt apģērbu, ko vēlas apgleznot, kā arī kādu sev īpašu materiālu, no kā vēlētos veidot apsveikumus vai rotājumus. Apģērba krāsas un materiāli citiem darbiem tiks nodrošināti. Tāpat organizatori parūpēsies par jauku svētku atmosfēru un karstiem dzērieniem.

Savukārt 3.decembrī  tajā pašā vietā un laikā "AL_CREW" ielūdz uz Gardumu darbnīcu, kur kopā varēs gatavot piparkūku mīklu, piparkūku glazūru, cukurotos zemesriekstus un mandeles. Darbnīcas otrajā daļā jaunieši aicinās stāstīt stāstus, izmantojot izceptās piparkūkas.

Abas darbnīcas īpaši draudzīgas ģimenēm ar bērniem. Dalība pasākumā par ziedojumiem, kuri nonāks Alūksnes un Apes novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas kontā, lai turpinātu organizēt Jauniešu projektu konkursus.

2016.gadā Alūksnes un Apes novada fonda (AANF) Jauniešu ideju laboratorijas rīkotajā 1.Jauniešu projektu konkursā finansējumu savas idejas - apģērbu apgleznošanas un otrreizējās pārstrādes darbnīcas - īstenošanai saņēma jauniešu grupa "AL_CREW" (Žanete Ludviga, Lelde Gusta un Gunārs Misiķis).
 Novērtējot viņiem doto iespēju, jaunieši vēlas dot savu ieguldījumu nākamo jauniešu projektu rīkošanā. Tāpēc "AL_CREW" sāk akciju #iestādiidejai, aicinot ikvienu ziedot AANF Jauniešu ideju laboratorijas projektu konkursiem.
Ziedot iespējams šādos veidos:
1. pārskaitot uz AANF kontu LV96UNLA0050019750651 (reģ. nr. 40008090271)
2. AANF birojā Dārza ielā 8a, Alūksnē
3. piedaloties kādā no 2 "AL_CREW" organizētajām radošajām darbnīcām Alūksnes novada Sabiedrības centrā (Dārza ielā 8a, Alūksnē) 26.novembrī un 3.decembrī.
4. satiekot jauniešus Alūksnes Ziemassvētku tirdziņā.

Kategorijas