Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz labdarības koncertu

Agita Bērziņa

2016. gada 12. decembris 08:24

1019

Skaistajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā dziedātāji Gunārs un Zane Plukši kopā ar mazo Emīliju aicina uz labdarības koncertu “... lai dvēseles dziesma skan” 16.decembrī pulksten 19.00 Alūksnes Kultūras centrā. Visi koncertā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti dzīvnieku mājai “Astes un Ūsas”.

Gada gaišāko svētku gaidīšanas laiks mūziķim Gunāram ir īpašs laiks. “Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir labdarības laiks. Citos gados esam snieguši labdarības koncertus Pierīgas bērnunamos un palīdzējuši cilvēkbērniem. Šogad izlēmām palīdzēt cilvēku draugiem – dzīvniekiem. Pie tam tepat Alūksnē. Jau vasarā mums izveidojās lieliska sadarbība ar patversmi, kad muzicējām viņu jubilejas pasākumā. Arī toreiz uz skatuves kāpa mazmeita Emīlija, kura izpelnījās lielu skatītāju atzinību. Mūziķiem ir svarīgi palaikam darīt kaut ko labdarības vārdā. Un tam nav nekāda sakara ar savu spalvu spodrināšanu. Šādi koncerti dod stimulu. Uzrakstot kādu dziesmu un iekļūstot radio topos, jūties novērtēts un gribas palīdzēt citiem. Nevis tikai saņemt labus vārdus, ka ir izdevusies laba dziesma, bet dot cilvēkiem ko pretim. To sajūtu nevar nopirkt ne par kādu naudu,” teic mūziķis. Nākot uz koncertu, viņš aicina nedomāt tik daudz par to, ka spēlēs vietējie mūziķi, bet nākt un palīdzēt “Astēm un Ūsām”. Lai koncerts būtu sirdij un dvēselei. “Ceru, ka cilvēki būs atsaucīgi un atbalstīs mūs šajā koncertā,” teic Gunārs.

Svētku laikā "Astēm un Ūsām" var palīdzēt arī piedaloties tradicionālajā labdarības akcijā “Ūsainie Ziemassvētki”. Iepriecināsim dzīvniekus, atstājot dāvaniņu ziedojumu kastē veikalā ZooCentrs, klīnikā “Labākie Draugi”, veterinārajā aptiekā “Priedkalni”, veikalā Valdis un arī veikalā "Klijāns I.S." Alūksnē! Ķepaiņi priecāsies par barību (īpaši- kaķēnu un kucēnu pārtiku), kaķu smiltīm, suņuku kakla siksnām, pavadiņām, spilveniem u. c., jūsuprāt, noderīgām lietām. Dāvaniņas vari nogādāt arī uz dzīvnieku māju! Ja Tev nav iespējas atstāt dāvaniņu klātienē, tad ziedot vari uz ziedojumu kontu SEB bankā LV74UNLA0050020042047 (Reģ.nr.40008179114, biedrība Astes un Ūsas) ar norādi kādam mērķim Tu ziedo!

Kategorijas