Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ viesojas pensionāru padome ,,Sudrabs’’ ar ansambli ,,Sudraba stīgas’’

Šodien 6. Janvārī, arī Zvaigznes dienā aprūpes centra iemītniekus apciemoja pilsētas pensionāru biedrības ,,Sudrabs’’ priekšsēdētāja Gita Tortūze ar aktīvistiem Jautru Poļaku un Vīgantu Vilisteru. Kopā ar viņiem bija biedrības ansamblis ,,Sudraba stīgas’’ ar tās koncertmeistari Veltu Stradiņu. Ansambļa dalībnieces bija Maiga Ilvese, Līvija Galla, Inta Maka, Velta Skuja, Vija Buhaņeviča, Maiga Gadska. Viņu izpildījumā skanēja ,,Ziemassvētku nakts’’ ,,Cilvēkam cilvēku jāsatiek’’ ,,Visas upes klusu tecēj’’ ,,Rakstiem vien cimdus adu’’ ,,Ak jaunība’’ un ,,Zvani un svece’’. Pēc klausītāju lūguma vēl tika dziedātas vairākas dziesmas, viena no tām ,,Kur tu teci gailīti manu’’ par godu gada saimniekam Gailim.

Pēc tam mājinieki un viesi cienājās ar biedrības atnesto kliņģeri un pašmāju ābolu sulu. Centra direktore Rasma Muceniece īpašu paldies teica par zeķēm, kuras adīja čaklās pensionāru biedrības rokdarbnieces. Zeķes tika dāvinātas arī zālē uz vietas aktīvākajiem centra iemītniekiem. Kā pirmo nosauca centra klientu padomes locekli Modri Puru.

Gaišā noskaņojumā nemanot aiztecēja stundas pusotras, bet tā nebija šķiršanās, bet cerība uz jaunu satikšanos. Piebilstams, ka ,,Sudrabs’’ un ,,Sudraba stīgas’’ te nav pirmo reizi un vienmēr tiek mīļi gaidīti.

Paldies viņiem par iepriecinājumu, paldies mūsu darbiniekiem par atbalstu viesu uzņemšanā un apkalpošanā.

Labu veselību un strādāt prieku arī turpmāk!

Kategorijas