Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ar koncertu sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ viesojas Malienas pamatskolas skolēni

Šodien, 10. Janvārī aprūpes centrā ,,Alūksne’’ koncertu sniedza Malienas skolas meiteņu ansamblis- ,,Mazās un lielās marmelādes’’ kopā ar mūzikas skolotāju Inesi Vilciņu un latviešu valodas skolotāju Guntu Vancāni.

Koncertu sniedza desmit meitenes no 2. Līdz 8. Klasei. Kristīne Bukovska( 2. klase), Beāte Rutkovska( 3. klase), Gunta Čerbikova( 3. klase) Evelīna Āboltiņa( 5. klase), Amanda Lukstiņa( 6. Klase), Elīza Brekte (6. klase), Katrīna Aļeksjuka( 7. klase),Lāsma Kabulka( 8.klase), Keita Rutkovska(8. Klase) un Kitija Šeidāne(9. klase). Viņu izpildījumā dzirdējām dziesmas ,,Nāc’’, ,,Lai atnāk brīnumi’’, divas dziesmas par velniņiem no izrādes ,,Velniņi’’, kuru bērni skolā uzveduši uz Ziemassvētkiem un ,,Baltā dziesma’’. Dzeju pirms katras dziesmas lasīja Kitija un Elīza. Koncerta noslēgumā Keita Rutkovska deklamēja Ulda Ausekļa dzejoli par Latviju.Koncerts izskanēja. Pateicības vārdus šoreiz teica ne tikai centra direktore Rasma Muceniece, bet arī viena no mūsu iemītniecēm Anna Semeika, kurai 9. janvārī palika 91 gads. Viņa uzsvēra, ka ļoti gaidījusi šo koncertu jo ar Malienas skolu viņai ir īpašas attiecības. Tā ir viņas pirmā skola. Tieši tas siltums , ko viņa saņēmusi skolā kā maza meitene devis pirmo stimulu pašai mācīt bērnus. To viņa arī dzīvē sasniegusi. Tagad liels gados, esot aprūpes centrā viņai ir prieks, ka brauc bērni un novēlēja meitenēm būt tikpat gaišām un siltām sirdīm ,kā šodien, kad dzidri skanēja dziesmas un dzeja. Laba vēlējumi arī skolotājām Guntai un Inesei un visam skolas kolektīvam.

Paldies mūsu ikgadējiem viesiem, kuri vienmēr iepriecina ar dziesmām vai dejām, radošajām darbnīcām, kas nu kuro reizi pūrā ielocīts.

Kategorijas