Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Priecīga satikšanās ar pensionētajiem skolas darbiniekiem

Daiga Kozule

2017. gada 12. janvāris 08:27

809

“Tikties vienam ar otru -
Tas ir kā svētkus svinēt,
Kā, uzgriežot laimes ratu,
Prieka minūtes vinnēt.”
                      (M.Svīķe)

Skolas 75 gadu jubileja tika aizvadīta 2014.gadā, kad tikās visi, kas vien varēja ierasties, bet katru gadu ir tradīcija uz skolu pirms Ziemassvētkiem aicināt pensionētos skolas darbiniekus. Priecē, ka kolēģi atbalsta un gaida šo tikšanos. Katru gadu citādāk, šogad - pasākums kopā ar pašreizējiem darbiniekiem. Mazā orķestra koncerts, apsveikumi, atrakcijas, cienasts! Pēc tikšanās uzklausīju ciemiņu pārdomas.
Taisija Kļaviņa: “Paldies, ka skola neaizmirst pensionārus! Vēlu veselību un izturību skolotājiem, par nenormēto darba dienu vēlamas deputātu algas! Skolēniem - veiksmi, izturību, darba mīlestību, cieņu pret savu ģimeni, skolu! Priecē, ka skola pastāv. Lai pārmaiņu laikos nezūd tās īpašā aura!”
Aleksandrs Kondratjevs: “Ceru, ka 2017.gads būs labāks par iepriekšējo. Visi taču ceram uz to labāko. Skolai vēlu izaugsmi!”
Tamāra Ševčenko: “Esmu priecīga, ka pabiju skolā, satiku savus kolēģus. Jauki, ka mūs neaizmirst. Gribu novēlēt visiem veselību, lai skolā būtu bērni, laba, draudzīga gaisotne! Lai tā pastāv! Patiess prieks atnākt, satikties. Skolā taču īpaša gaisotne, pozitīvisms.”
Svetlana Koroļova: “Ceru, ka nākamais gads būs labāks par iepriekšējo. Visiem vēlu veselību, sirdsmieru, labklājību!”
Vizma Orlovska: “Mēs priecājamies, ka mūs aicina uz svētkiem, kaut šajā skolas ēkā neesam visas strādājušas. Gaidām šīs tikšanās reizes. Man ir dubults prieks – esmu absolvējusi šo skolu un arī strādājusi. Visiem kolēģiem – vislabākie vēlējumi jaunajā gadā! Laba vēlējumiem pievienojas manas kolēģes Dace Rateniece, Valentīna Pliškina un Valda Mālniece.”
Ligita Goluba: “Prieks par iespēju satikties bijušajiem un esošajiem kolēģiem. Patika koncerts, īpaši vienotā deja. Katru gadu pasākums citādāks, ne tikai pasēdēšana pie galda. Būt savā skolā ir īpašas, neatkārtojamas sajūtas!”
Anna Daktiņa: “Prieks, ka pavasarī jau varēju iepriecināt skolu ar stādiem. Ceru uz sadarbību, un lai mans lolojums - ceriņi, īrisi - priecē arī citus! Ar prieku skatos uz sakopto teritoriju, rūpes par citiem silda sirdi.”
— Ar bijušajiem kolēģiem sarunājās Daiga Kozule

Kategorijas