Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šodien turpinās rallijs “Alūksne”! Skatītājiem jābūt uzmanīgākiem!

 

2017. gada 14. janvāris 06:33

2161

Šodien, 14. janvārī, rallija "Alūksne" sacensības turpinās septiņos ātrumposmos aizraujošajos Alūksnes apkārtnes ceļos. Aicinām skatītājiem nebūt pārgalvīgiem un drosmīgiem, diemžēl vakardien daži skatītāji trasei bija pārāk tuvu un sportists no Krievijas bija pat spiests samazināt ātrumu, ar ko ir nemierā.

Ņemot vērā to, ka rallija čempionāta posma organizēšana prasa daudz lielāku resursu ieguldījumu sacensību norises nodrošināšanā un drošības nosacījumu izpildē nekā rallijsprinta sacensībās, rallijā “Alūksne 2017” būs ieejas maksa – 5 eiro uz visiem ātrumposmiem. Jāuzsver, ka šī maksa ir simboliska un būtiski zemāka nekā jebkurās citās rallija sacensībās. Bet bērniem līdz 12 gadu vecumam un pensionāriem ieeja sacensībās būs par brīvu.

Sacensības jau septīto gadu rīko biedrība “Autosporta klubs Alūksne” sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju un Alūksnes novada pašvaldību. Alūksnes novada pašvaldība sacensību rīkošanai piešķīra 15 000 eiro, novērtējot šādu sacensību pienesumu novada uzņēmējiem ziemas periodā un ieguvumu, veidojot novada atpazīstamību ārpus Latvijas robežām.

Rally Alūksne 2017 programma
Sestdien, 14.janvārī
9:00 Ātrumposms 4;7 “Māriņkalns”
9:18 Ātrumposms 5;8 “Ozolkalni”
9:46 Ātrumposms 6;9 “Korneti”
14:34 Ātrumposms 10 “Lūkumietis”
18:15 Rallija uzvarētāju apbalvošana Alūksnē, Brūža ielā 7

Ātrumposmu karte šeit.

Kategorijas