Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Abonenti saņem balvas

Loreta Jargane

2017. gada 3. februāris 00:00

41

Noslēgusies Alūksnes un Apes novadu laikraksta “Alūksnes Ziņas” 2017.gada abonēšanas akcijas loterija “Abonē laikrakstu “Alūksnes Ziņas” un laimē!”. 26.janvārī redakcijā norisinājās izloze. Lielākā daļa veiksminieku savus laimestus jau ir saņēmuši. Šogad balvu klāsts bija plašs - sākot no dāvanu kartēm kūrei rehabilitācijas centrā “Līgatne” līdz žurnālu abonementiem no “Izdevniecības Dienas žurnāli”. Abonenti sajūsmināti dalījās iespaidos par saņemtajām balvām un laikrakstu.
Alūksniete Maruta Amantova uzticīgi abonē “Alūksnes Ziņas” jau kopš laika, kad izdevums iznāca trīs reizes nedēļā, jo uzskata, ka laikrakstus vajag lasīt. “Ir jāzina, kas notiek savā pilsētā un pagastos. Ir ļoti liels prieks par iegūto balvu! Man veicās, jo iepriekš jau esmu laimējusi biļetes uz Litenes Līgo koncertu, tāpat izbraucienu ar Valmieras tramvaju pa Gauju. Jāatzīst, ka man brauciens ar plostu pa Alūksnes ezeru patīk labāk, bet gids izstāstīja tik pasakainas lietas par Valmieru - tā dēļ vien bija vērts aizbraukt un izbaudīt ko skaistu un citādāku! Taču šie cimdi ir pasakaini! Mums ir daudz adītu dūraiņu, bet šādi man nekad nav bijuši. Ļoti skaisti, man ir patiess prieks!” saņemot dūraiņus no “IR Stilā”, saka abonente. Viņa avīzi izlasa no pirmās līdz pēdējai lappusei un uzskata, ka laikrakstā ir svarīgs itin viss, tāpēc priecātos, ja avīze iznāktu biežāk.
Arī Baiba Šķendere no Malienas, kura avīzi abonē jau kopš pirmsākumiem, teic labus vārdus redakcijas darbiniekiem, saņemot dāvanu komplektu. “Šajā avīzē tiešam ir daudz informācijas. Protams, man kā pagastā dzīvojošajai saista lauku dzīve un informācija par iespējām piedalīties projektos. Arī avīzei pievienotā TV programma ir laba. Paldies par iegūto balvu - varēšu nogaršot tējas sēni, mieloties ar dzērvenēm un Sveču mēnesī degt sveces skaistajā roku darbā – svečturītī. Skaisti!” saka B.Šķendere.
Veiksminiece Agrida Meri jau trešo reizi laimē vērtīgas balvas no “Alūksnes Ziņām”. Viņa atminas, ka pirmo reizi laimējusi 50 latus, otro reizi - biļetes uz Līgo pasākumu Madonā un trešā veiksmīgā reize ir dāvanu karte 70 eiro vērtībā rehabilitācijas centrā “Līgatne”. “Esmu ļoti priecīga! Jau zinu, ka pielikšu naudiņu klāt un došos atpūtā uz piecām dienām,” priecīgi teic veiksmīgā abonente. Viņa atzīst, ka iepriekš neesot bijis iemesla turp doties, bet šī dāvanu karte ir ļoti labs iemesls braucienam uz Līgatni.
Veclaiceniete Ilze Dzērve laikrakstu abonē jau desmit gadus. “Varu teikt, ka esmu lojāla “Alūksnes Ziņām”, jo man patīk, ka šajā laikrakstā ir TV programma, tāpat krāsainība un informācija par abiem novadiem. Priecīgo vēsti man paziņoja pasta darbiniece, piezvanot un apsveicot, jo bija jau avīzē izlasījusi. Tas man bija liels pārsteigums, jo man loterijās neveicas un nekad neesmu neko laimējusi. Tā ka man ir ļoti liels prieks! Turklāt vēl neesmu bijusi nevienā jaunā Alūksnes Kultūras centra pasākumā. Iegūtā dāvanu karte ļaus to izdarīt,” saka Ilze.

Kategorijas