Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Valmierā notiks Vidzemes čempionāts spēka trīscīņā

Latvijas Pauerliftinga federācija

2017. gada 10. marts 08:26

106

Sestdien, 11.martā, noskaidrosim, kura komanda izcīnīs 2017.gada spēcīgākās Vidzemes komandas titulu, jo Valmieras 5.vidusskolas sporta zālē norisināsies Vidzemes čempionāts klasiskajā un ekipētajā spēka trīscīņā, kas ir vienas no lielākajām sacensībām spēka trīscīņā. Sacensības vienlaikus būs Latvijas kausa 5.posms un pauerliftinga kausa 2. posms.

Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka agrāk kā parasti, jau no pulksten 8.30 līdz pulksten 10.00 notiks dalībnieku reģistrēšanās, svēršanās, savukārt pulksten 10.30 – sacensību sākums.

Vidzemes čempionāts, kas tradicionāli notiek Valmierā un ir vienas no senākajām tradicionālajām sacensībām, parasti pulcē lielu dalībnieku skaitu. Šogad Vidzemes čempionātam pusapaļa jubileja – tas notiks jau 15.reizi, savulaik pulcējis pat vairāk nekā 100 spēka trīscīņas atlētus. Pērn komandu cīņā uzvaras laurus plūca mājinieki, valmierieši, aiz sevis atstājot rēzekniešus un madoniešus. Kā būs šogad? Vai mājinieki spēs nosargāt uzvarētāju titulu?

Dalībnieki sacentīsies ekipētajā spēka trīscīņā kā arī klasiskajā spēka trīscīņā. Šāda veida sacensībās bieži vien galvenās ir absolūtā vērtējumā notiekošās cīņas katrā vecuma grupā. Absolūti labākos, kā tas pieņemts spēka trīscīņā, noteiks pēc Vilksa punktu sistēmas.

Tikpat ļoti kā atlēti, sacensības vērot un līdzi just savējiem, kā arī izbaudīt spēka trīscīņas garu tiek aicināti draugi, radi, paziņas, kā arī visi citi sporta entuziasti! Ieeja – brīva.

Latvijas Pauerliftinga federācija aicina ikvienu interesentu sasparoties un pieteikt dalību sacensībām interneta vietnē “piedalies.sp.lv”.

Sacensības organizē: biedrības “Spēka pasaule” Valmieras smagatlētikas sporta klubs sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju.

Sacensības atbalsta: interneta veikals http://veikals.sp.lv, Izglītības un zinātnes ministrija, Valmieras pilsētas dome.

Kategorijas