Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Atlētus gaida Apē!

Vai uz goda pjedestāla šogad kāps vietējie? To uzzināsim jau 18.martā, jo šajā dienā notiks Apes novada 2017. gada atklātais čempionāts klasiskajā svaru stieņa spiešanā guļus. Sacensības norisināsies Apes sporta kompleksa lielajā zālē, Apē, Pasta ielā – 26.
Apes novada čempionāts spiešanā guļus bez ekipējuma notiks jau sesto gadu. Apes novads sniedz iespēju sportistiem vēl pirms lielāka mēroga sacensībām pārbaudīt sevi. Gaidīts tiek arī līdzjutēju uzmundrinājums! Ieeja – brīva!Sacensību mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu Apes novadā un Latvijā, kā arī labāko novada atlētu noskaidrošana pa svara kategorijām. 
Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka no pulksten 9.00 līdz 10.50 paredzēta dalībnieku reģistrācija, svēršanās. No pulksten 10.50 līdz 11.00 atlētu pārstāvju un tiesnešu sanāksme. Sacensību sākums – pulksten 11.00
Komandu pieteikumi (norādot svara kategoriju, kurā sportists startē, komandu) jāveic interneta vietnē “piedalies.sp.lv” līdz 16. martam. Izņēmuma gadījumā pieteikt dalību var arī pa tālruni 26165824.
Sacensības organizē: Apes novada dome sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga Federāciju un biedrību ”Gulbenes K.S.P.” Sporta klubs.Sacensības atbalsta:  interneta veikals: http://veikals.sp.lv, Pasākumu līdzfinansē Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija.

Kategorijas