Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Marta jubilāru balle un citas aktivitātes sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien, 28. martā sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ tika godināti šajā mēnesī dzimušie, tādu bija desmit ar dažādu gadu amplitūdu- Valentīna Korne-74 gadi, Maija Grūbe un Dzintārs Vinogradovs-73 gadi Dzintra Krišjāne un Līvija Pugače- 77 gadi Fjodrs Beladedovs- 83 gadi, bet Agitai Bērziņai- 84 gadi. Vecākajām jubilārēm Skaidrītei Aulei un Skaidrītei Briedei dzīves segā jau ieausti 87 gadi, bet jaunākajam gaviļniekam- Zigfrīdam Meri 69 gadi.

Pie jubilāru galda sēdēja Skaidrīte Aule, Dzintra Krišjāne un Valentīna Korne. Pārējie jubilāri, kuri slimības dēl nepiedalījās svētkos. tika apsveikti istabā.

Svētku pasākumu vadīja centra sociālā aprūpētāja Agra Andersone, ar laba vēlējumiem , ziediem un šokolādi sveica centra direktores pienākumu izpildītāja Baiba Meistere. Par muzikālo daļu kā vienmēr parūpējās Ilze Briediņa. Neizpalika arī jautru danču un kopīgas sadziedāšanās.

Bez jubilāru balles centrā bija arī citas aktivitātes- atzīmējām leģionāru dienu, Komunistiskā genocīda upuru dienu, pateicoties pilsētas bibliotēkai, kopīgi noskatījāmies spēlfilmu ,,Pie bagātās kundzes’’. Mēneša pēdējā dienā 31. Martā notiks luterāņiem dievkalpojums.

Paldies visiem pasākumu atbalstītājiem!

Kategorijas