Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kļūst par čempioniem telpu futbolā

Didzis Bauers

2017. gada 7. aprīlis 08:54

361

Marta beigās Balvos norisinājās pēdējais posms LFF Ziemeļaustrumu veterānu telpu futbolā. Tajā startēja arī Alūksnes Kājnieku skolas veterānu komanda “Serdžiu KS”.

Līdz pat pēdējai kārtai vietu sadalījums nebija skaidrs nevienai komandai, tādēļ spēles pēdējā kārtā izvērtās ļoti azartiskas un pat dramatiskas. Savu organizēšanos, attieksmi un spēļu kvalitāti alūksnieši “Serdžiu KS” noturēja godam līdz pat beigām - un pamatoti čempionu gods! Vēl lielāks prieks par mūsu novadu, ka futbols atgriežas apritē un tieši šādā kvalitātē visos līmeņos – veterānu un jauniešu futbola sacensībās.

“Izspēlējām sešus posmus, var teikt, ka katru mēnesi viens sabraukums, izņemot februāri. Katrā sabraukumā izspēlējām pa 2-3 spēlēm, kopā bija divi apļi - 14 spēles. Jau kopš turnīra pirmās kārtas bijām starp trīs labākajām komandām. Pēdējās kārtās izdevās uzvarēt svarīgākās spēles un līdz ar to izdevās pirmo reizi vēsturē izcīnīt titulu. Iepriekšējās sezonās parasti finišējām 3.-4.vietā. Šogad izdevās vairāk trenēties, braucām uz Māriņkalna sporta zāli, gan Alūksnē armijas zālē trenējāmies. Komandas kodols ir no Kājnieku skolas un daži civilie no Alūksnes un Smiltenes, šogad arī pienāca klāt labs vārtsargs, kļuvām vēl stiprāki. Jau vairākus gadus spēlējam kopā, tāpēc arī šis rezultāts neizpalika - trīs gadus gājām uz šo mērķi,” stāsta komandas pārstāvis Rolands Ozoliņš.
Vietu sadalījums:

1.vieta - “Serdžiu KS” (Alūksne) – 32 punkti.
2.vieta - LBS “Meistars/Lotgols” - 32 punkti.
3.vieta - “Īves/FK Balvu vilki” - 26 punkti.
4.vieta - “Namejs” (Līvāni) – 22 punkti.
5.vieta - Jēkabpils – 19 punkti.
6.vieta - Gulbene – 11 punkti.
7.vieta - Madona – 6 punkti.
8.vieta - Viļaka – 6 punkti.

Kategorijas