Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Risināsies izšķirošās spēles par medaļām

Didzis Bauers

2017. gada 21. aprīlis 10:38

129

Apes novada čempionātā florbolā aizvadītās kārtas spēles bija īpaši svarīgas, lai iekļūtu labāko divu komandu skaitā apakšgrupās, kuras turpinās cīnīties par medaļām.

“Pirmās apakšgrupas spēlē starp “Jaunlaiceni” un HK “Ape” cīņa bija līdzīga un pamatlaikā - neizšķirts.  “Bullīšos” šoreiz veiksmīgāki bija apenieši - 6:5. Otrajā šīs apakšgrupas spēlē “Trapene” ”paklupināja” Smiltenes “Aļņus” ar rezultātu 6:5, tādējādi liedzot smilteniešiem iekļūt labāko divu komandu skaitā apakšgrupā.

Otrās apakšgrupas bezkompromisa spēle starp “Pelikāniem” un “Liepnu” beidzās ar rezultātu 6:5 alūksniešu labā. “Trapene” kapitulēja HK “Ape” - 5:10. Pirmspēdējā kārtas spēlē “Aļņi” bija atmodušies un pārliecinoši uzvarēja ”Jaunlaiceni” ar 7:4. Pēdējā spēle starp Vidagas “Bitēm” un “Pelikāniem” bija svarīga arī “Liepnai” - ja “Bites” uzvarētu, tad “Liepna” paliktu apakšgrupā trešā. Taču alūksnieši arī šo spēli uzvar - 8:4. Pirmajā apakšgrupā pēc divu apļu spēlēm komandas sarindojās šādā secībā: HK “Ape” - 14 punkti, “Jaunlaicene” - 10, “Aļņi” (Smiltene) - 9, “Trapene” - 3. Otrajā apakšgrupā pirmie ir “Pelikāni” (Alūksne) - 12, “Liepna” - 3, “Bites” (Vidaga) - 3. Līdzjutēji 23.aprīlī ir aicināti uz izsķirošajām spēlēm Apes sporta zālē. 

Kategorijas