Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē iesniegti vēl divi saraksti

Agita Bērziņa

2017. gada 21. aprīlis 21:27

2575

Sarakstus Alūksnes novada pašvaldības vēlēšanām iesniegusi Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” un partija „Alūksne un novads - mūsu zeme” .

Nacionālās apvienības „Visu Latvijai!” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” sarakta līdere  ir SIA  “Silbaum” grāmatvede un šī sasaukuma deputāte Līga Langrāte, kura deputāta pienākumus pilda no 1.aprīļa, kad deputāta mandātu nolika Jana Zilkalne. Sarakstā otrais ir SIA “R un R plus” un SIA “Jaunsētas Tūrisms”  valdes priekšsēdētājs Druvis Tomsons, bet trešais - uzņēmumu SIA „Abio” un SIA “Meža zemes”  valdes priekšsēdētājs Intars Berkulis. Sarakstā ceturtais numurs ir mandātu nolikušajai deputātei Janai Zilkalnei, kura ir SIA „Izglītības un kultūras mantojuma zelta vārti” un SIA „A KLASE”  valdes priekšsēdētāja.

Sarakstā vēl ir Laima Muhametova, Arnis Bērziņš, Dainis Svarups, Ziedīte Aigare, Antra Lielmane, Ivars Lipskis, Jānis Kovtuņenko, Ilgvars Vaskis, Ilze Posta, Modris Kļaviņš, Inese Orlova, Kaspars Palms, Ivars Sprukulis un Juris Ģērmanis.

Partijas „Alūksne un novads - mūsu zeme” vadošā persona ir deputāts Ainars Melders. Otrais sarakstā ir deputāts un ZS "Kadiķi M.A." īpašnieks Mārtiņš Augstkalnietis, bet trešā - Alūksnes novada vidusskolas direktore Ilze Līviņa.

Sarakstā vēl ir Daina Dubre - Dobre, Uva Grencione, Ina Aizupe, Ina Strupiņa, Guntis Bondars, Zanda Poruka, Valfrīds Vilks, Ilze Briediņa, Guntars Briedis, Aleksandra Rakstiņa, Gints Teterovskis, Juris Ribušs, Gita Tortuze, Toms Maļiņins un Guntis Podziņš.

Kategorijas