Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnieši Apes novada čempioni florbolā

Didzis Bauers

2017. gada 26. aprīlis 14:58

13807

Ar Alūksnes komandas “Pelikāni” uzvaru dramatiskā un skaistā finālspēlē beidzies Apes novada čempionāts florbolā.

Dienas pirmajā pusē notika pirmais pusfināls starp HK “Ape” un “Liepnas” komandu beidzās ar minimālu uzvaru par labu pagājušā gada čempioniem apeniešiem ar rezultātu – 4:3. Otrajā pusfinālā komanda “Pelikāni” pārliecinoši uzvarēja “Jaunlaiceni” - 6:1. Spēle par 5 vietu starp “Alņiem” no Smiltenes un “Bitēm” no Vidagas ritēja punkts punktā un veiksmīgāki šajā spēlē Vidagas “Bites” - 4:3.
Dienas otrajā pusē tika sadalītas medaļas. Par trešo vietu laukumā tiekas ”Jaunlaicene” ar “Garaiskalns Liepna”. Viss liecina, ka jaunlaicenieši apņēmušies šoreiz izcīnīt medaļas, jo vienmēr palikuši ceturtie, viņi arī atrodas vienubrīd vadībā ar 5:3. Tad seko nevajadzīgs noraidījums un jau 5:4. Minūšu pārtraukumi palīdz liepniešiem un viņi pierāda, ka nav velti mērojuši garo ceļu uz Api, pēdējās minūtēs izlīdzinot rezultātu un arī uzvarot ar 6:5.

Finālspēle, kurā neradās šaubas, ka laukumā tiekas čempionāta labākās komandas - “Ape” un “Pelikāni”. Spēle noslēdzās ar rezultātu 5:6 par labu “Pelikāniem”. Uzvarētāju komandā spēlēja Andis Bukalders, Ģirts Boks, Ivars Laiva, Arvis Solims, Artūrs Aire, Juris Valgums, Kristaps Bērziņš, Jānis Štrauss, Renārs Cepurnieks, Roberts Jakovičs, Ritvars Ņeupakojevs, Raitis Teters Teterovskis, Renārs Teters Teterovskis, Rolands Ozoliņš.

Kategorijas