Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pulciņa “Domā un radi” radošie panākumi

Daiga Kozule

2017. gada 15. maijs 08:55

44

Noslēdzot mācību gadu, ir prieks apkopot pulciņa “Domā un radi” aktīvistu darbu. Pulciņš piedalījušies dažādos konkursos, kur atsaucīgākie izrādījās tieši mazo klašu skolēni. 
Piedalījāmies Putras programmas šķīvju dizaina, 5 eiro monētas dizaina konkursā, Eiropas Mobilā ekspreša karoga dizaina konkursā (šie ir vieni no svarīgākajiem konkursiem). Visnozīmīgākais - vizuālās mākslas un vizuāli plastiskās mākslas konkurss “Toņi un pustoņi”. Mūsu skolas 5.klases skolnieces Alīnas Jegorovas darbs “Jāņu ugunskuru burvība” Vidzemes konkursā ieguva 1.pakāpes diplomu! Priecājamies arī par 8.klases meiteņu Agatas Rāgas un Anastasijas Gailes veikumu, Alūksnes novada konkursā meitenēm bija 1.pakāpes diplomi, Vidzemē – pateicības.
Tāpat bērnu darbi ir kā noformējums dažādos skolas pasākumos - Ziemassvētkos, pavasara svētkos, Māmiņdienā. Vēl bija iespēja apgleznot, veidot unikālu dizainu kādam savam T kreklam, blūzītei. Viens no pēdējiem konkursiem – Eiropas mobilā ekspreša karoga dizains, šajā ekspresī starp visiem zīmējumiem bija arī pieci mūsu skolas bērnu darbi – 1.klases skolnieces Santas Bērziņas, 2.klases skolnieču Katrinas Jakubovskas un Danielas Rutkas, 4.klases skolnieču Megijas Balabkinas un Aivijas Mikas karoga dizaina skices.
Pēc ziemas, kad iztērēti spēki, mums visiem nepieciešami vitamīni un gaisma. To pārpārēm mūsu skolēnu darbos!

Kategorijas