Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Maija aktivitātes sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ noslēdzas ar klientu jubilāru balli

Šodien, 30 maijā aprūpes centrā ,,Alūksne’’ Maija jubilāri un viņu viesi pulcējās centra zālē, lai pie svētku galda atzīmētu gaviļnieku ienākšanu šajā pasaulē. Gadu gredzenā katram ievīts savs skaitlis ar savu datumu. Šajā ziedoņa mēnesī centrā dzimušie ir septiņi. Aija Prindule- 1.05(73)Dzidra Macāne7.05.(82) Modris Purs, 9.05(77) ,Pelegaja Dmitrijeva-10.05 (79),

Aivars Kalns 20.05(65),Dailonis Driķis-20.05 (68),Gaida Jaške-25.05 79)

Pasākumu ar dzejas rindām atklāja centra sociālā aprūpētāja Agra Andersone. Viņa arī atgādināja šajā mēnesī padarītos galvenos darbus.

Ar ziediem, šokolādi un laba vēlējumiem jubilārus sveica centra direktore Rasma Muceniece. Par muzikālo pusi parūpējās Ilze Briediņa. Katram jubilāram kopīgi visi nodziedāja viņa mīļāko dziesmu. Šoreiz pie jubilāru galda sēdēja Dailonis Driķis, Modris Purs, Gaida Jaške un Dzidra Macāne. Pēc sveikšanas sākās kopīga dziedāšana, muzikālās pauzes vidū, centra darbinieces Agra Andersone un Aina Vinogradova bija sagatavojušas skeču, kurš izraisīja jautrību no skatītāju puses. Kā jau katrā ballē neizpalika bez dančiem. Tā iedejojot jaunu gadalaiku- vasaru, bet šajā svētdienā vasarsvētkus.

Paldies visiem, kuri atbalstīja šo tradicionālo pasākumu. Lai ar prieku atnāk katras dienas rīts.

Kategorijas