Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sācies cerību piepildīšanās laiks!

3.jūnijs - izlaidums 12.klases abiturientiem. Vēl pavasara krāsas, smaržas valda dabā un jauniešu sirdīs. Visi saprot - sapņu un cerību piepildīšanās laiks sācies!

17 jaunieši - Elīza, Zane, Saiva, Alīna, Loreta, Aleksandra, Jolanta, Evija, Liāna, Mikus, Sandis, Toms, Ainārs, Eduards, Kristers, Artis, Gatis - katrs ar saviem sapņiem, cerībām, drosmi, izlēmību, veiksmi ieiet lielajā dzīvē. Īpašs prieks par Miku Cekuli, kura vārds par labām un teicamām sekmēm un aktīvu sabiedrisko darbu ierakstīts skolas Goda grāmatā.

Abiturienti atzīst: “Cik zināšanu, prasmju, loģikas esam ielikuši savā ceļasomā, tik arī būs ko paņemt līdzi turpmākajā dzīvē." Ne visi sapņo par augstāko izglītību, daudzi nolēmuši strādāt. Izglītību var iegūt arī vēlāk, bet mīļumu, pozitīvismu saskarsmē, izpalīdzību un patiesumu var iegūt, augot un dzīvojot klases kolektīvā, gatavojoties skolas un ārpusskolas pasākumiem. Prieks, ka pēc trīs gadu valsts aizsardzības mācības kursa vairāki jaunieši izlēmuši dzīvi saistīt ar militāro dienestu.

Paldies vecākiem un vecvecākiem par sadarbību un sapratni! Veiksmi audzēkņiem turpmākajos dzīves ceļos!

Kategorijas