Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Piedalies fotokonkursā “Mans dārzs”!

 

2017. gada 1. augusts 08:18

48417

Tā kā jūlijs ir krāšņākais mēnesis dārzā, kad viss zaļo un zied, Alūksnes un Apes novadu laikraksts “Alūksnes Ziņas”, portāls “Alūksniešiem.lv” kopā ar SIA “Verners un draugi”  un “Dārza bodīti” aicina piedalīties fotokonkursā “Mans dārzs”.
Sūti sava dārza, puķu dobes, apzaļumotā balkona vai lodžijas šogad uzņemtās fotogrāfijas  ar nelielu aprakstu par to; vārdu, uzvārdu, kas foto iesūtījis, un, iespējams, tieši tu iegūsi kādu no balvām!

Viskrāšņāko fotogrāfiju autors, kuru noteiks “Alūksnes Ziņu” kolektīvs un balsotāji “Facebook.com”, saņems balvas no SIA ”Verners un draugi” - biohumusa mēslojumu augu labākai veselībai “VERITA”.

Ja Tev nav sava dārza, bet ir vēlme piedalīties konkursā, iesūti skaistākā zieda vai auga fotogrāfiju, ko esi nofotografējis – foto autoram, kuru noteiks mākslinieks Gunārs Ozoliņš kopā ar “Dārza bodītes” darbiniecēm, būs īpaša balva no “Dārza bodītes”!
Fotogrāfijas gaidīsim elektroniski e-pastā: info@aluksniesiem.lv līdz 30.jūlijam. Neturi sveci zem pūra – dalies ar savu izaudzēto ziedu, augu krāšņumu!

Kategorijas