Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Debitē ūdens motosportā ar 3.vietu

Didzis Bauers

2017. gada 28. jūlijs 00:00

11

Jelgavā pilsētas sporta dienā Lielupē 22.jūlijā notika Latvijas čempionāta 4.posms ūdens motosportā, piedaloties 40 dalībniekiem no 7 Latvijas klubiem. Alūksnes ūdens motosporta klubs „Nord Ost” otro posmu pēc kārtas startēja četrās laivu klasēs, un visi piloti izcīnīja vietas uz pjedestāla.
Biedrības „Ūdens motosporta klubs „Nord Ost”” valde informē, ka pirmoreiz „Nord Ost” vēsturē komandas sastāvā debitēja Monta Melzoba GT-30 laivu klasē un cīņā ar spēcīgiem un pieredzējušiem vīriešiem guva pirmos panākumus - 3.vietu. Šajā klasē iepriekšējos posmos laivu pilotēja Reinis Musts, gūstot labus rezultātus - šoreiz viņš bija Montas treneris un mehāniķis kopā ar Ilmāru Melzobu. Šobrīd meiteņu dalība šajā sporta veidā kļuvusi populāra, jo otro gadu Latvijas čempionātā piedalās Laura Lakoviča-Lakovica, Endija Zaumane un Ieva Millere, gūstot atzīstamus rezultātus starp vīriešiem.
Dubultuzvaru izcīnīja Normunds Sniķers RN-2000 gliseru klasē un Kristers Musts OSY-400 skuteru klasē. Savukārt jauniešu klasē GT-15 Roberts Minings ieguva 3.vietu. Iegūto vietu un punktu daudzums nodrošināja klubam otro posmu pēc kārtas izcīnīt klubu kausa izcīņā 3.vietu.
Nākamais Latvijas čempionāta posms 29. un 30.jūlijā notiks Baltijas čempionāta ietvaros Tallinā Harku ezerā. Savukārt jaunie piloti Matīss Sniķers, Monta Melzoba un Roberts Minings 26.jūlijā devās uz  atlases treniņiem Bauskā, lai iegūtu tiesības tālākai dalībai pasaules čempionātā „Formula Future”, kurš noritēs Ungārijas pilsētā Dunaivarošā no 11. līdz 13.augustam.

Kategorijas