Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Noslēdzies fotokonkurss “Mans dārzs”

Vēsma Celma

2017. gada 4. augusts 07:01

3194

“Alūksnes Ziņu” fotokonkursā “Mans dārzs” saņēmām 103 augu, ziedu un dārza ainavu fotogrāfijas ar jaukiem aprakstiem. Paldies visiem, kuri piedalījās un parādīja sava dārza skaistumu, kas radīts arī šajā lietainajā un vēsajā vasarā. Atvainojamies, ka 14.jūlija laikraksta numurā aicinājumā iesūtīt fotogrāfijas bija draiskojies drukas velniņš, jo minēta neprecīza e-pasta adrese. Ceram, ka tāpat visiem, kuri vēlējās, izdevās nosūtīt savas fotogrāfijas.

Katrā foto ir savs skaistums un burvība, bet ir arī veiksminieki. Veikals “Dārza bodīte” par veiksmīgākajām atzina Ilzes Stradiņas apzaļumotās lodžijas un Sanitas Siliņas dārza fotogrāfijas. SIA “Verners un draugi” (augu veselības līnija “Verita”) balsoja par Viļņa Blūma, Rūtas Ratenieces, Līvijas un Māra Faustu iesūtītajām fotogrāfijām. Mākslinieks Gunārs Ozoliņš par veiksmīgāko zieda foto atzina Viļņa Blūma “Ehinācijas ziedos viesojas daudz dažādu kukaiņu” un Sandras Ģēģeres foto. Savukārt balsotāji “Facebook.com” mūsu laikraksta un portāla kontā visatzinīgāk novērtēja Sanitas Siliņas iesūtītos foto.

Balvas no “Verita” saņem Sanita Siliņa, Rūta Rateniece, Līvija un Māris Fausti, dāvanu kartes (20 eiro vērtībā katra) no veikala “Dārza bodīte” saņems Vilnis Blūms un Ilze Stradiņa. 

Lai dārzs kuplotu un ziedētu arī turpmāk, SIA “Verners un draugi” arī pārējo fotogrāfiju iesūtītājiem dāvina pārsteiguma balvas no produktu līnijas “Verita”: Valdai Tirziņai, Brigitai Vaitniecei, Matīsam par mammas dārza foto, Sanitai Mihelsonei-Pilskalnei, Ritmai Purviņai, Zigrīdai Sinātei, Sarmītei Apinei, Sandrai Ģēģerei, Līvijai un Mārim Faustiem. Sirsnīgi apsveicam! Balvas var saņemt laikraksta redakcijā. 

Paldies visiem foto iesūtītājiem, balsotājiem un “līdzjutējiem”. Paldies mūsu konkursa atbalstītājiem - SIA “Verners un draugi” (augu veselības līnija “Verita”) un veikalam “Dārza bodīte” par balvām! Uz tikšanos līdzīgā konkursā nākamgad!

Visas konkursam iesūtītās bildes var aplūkot šeit.

Kategorijas