Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Noslēdzies “1st PLACE” sporta sacensību pasākums - alūksniešiem labi panākumi

Augustā, Gulbenē jau otro gadu norisinājās “1st PLACE” sporta sacensību pasākums, pulcējot vairāk nekā simts sportistus no Alūksnes, Apes, Bērzpils, Cēsīm, Madonas, Liepnas, Rugājiem, Gaujasrēveļiem un Gulbenes. Sacensību dalībnieki mērojās spēkiem volejbolā, florbolā, futbolā un strītbolā, savukārt skatītājiem un atbalstītājiem bija pieejama plaša aktivitāšu programma dienas pilnvērtīgai pavadīšanai. Pēc kritieniem, savainojumiem un spraigām cīņām uz goda pjedestāla kāpa labākie no labākajiem.

“Pērn saņemtā balva “Gada notikums” jauniešu pasākumā “Gada atsitiens 2016” bija spēcīga motivācija iesākto turpināt ar lielāku vērienu. Esam priecīgi, ka šogad atradām vēl plašākas iespējas un guvām ievērojamu atbalstu, lai pērn aizsākto tradīciju varētu sekmīgi turpināt arī šogad. Paldies visiem atbalstītājiem, kuriem pateicoties guvām uzvaru un finansējumu projektu konkursā “LMT Latvijai”, kā arī Gulbenes novada domes rīkotajā iniciatīvu konkursā, kas deva papildu impulsu pasākuma īstenošanā! Bez mūsu atbalstītājiem, draugiem un sadarbības partneriem šis pasākums nebūtu noticis,” par paveikto gandarīti teic biedrības “1st PLACE” pārstāve Vanda Kanaviņa.

Pludmales volejbola vīriešu komandas savstarpēji izspēlēja apli līdz divu setu uzvarai. Lielisku sniegumu demonstrēja un par šī turnīra uzvarētājiem kļuva komanda no Alūksnes (Rihards Mihailovs un Intars Dambis). Otro vietu izcīnīja komanda no Liepnas (Rihards Zvejnieks un Aigars Sniedzāns), bet godpilno trešo vietu ieņēma pašmāju komanda no Gulbenes (Kristers Kanaviņš, Ralfs Skopāns).

Futbola finālā norisinājās spraiga cīņa starp komandām FKS (Alūksne) un Ozoli (Cēsis), kur piektajā sekundē rezultātu atklāja “FKS”. Spītējot lietum un peļķēm uz laukuma, abas komandas rādīja tehnisku un baudāmu spēli. Neraugoties uz komandas “Ozoli” neatlaidīgajiem uzbrukumiem, finālā uzvaras laurus plūca “FKS” ar 1:0. Uzvarētājkomandas sastāvā bija Ģirts Vaskis, Romāns Zutis un Edgars Zvejnieks, bet 2.vietas ieguvēji – Žeņa Finčuks, Matīss Aigars, Igo Švēders un Ritvars Kalniņš). Savukārt bronzas medaļu izcīnīja mājinieki – komanda “Liziņa” – Juris Mauriņš, Gvido Čipars, Matīss Kablikovs un Deniss Ciunelis.

Sporta cīņu skatītāji un atbalstītāji varēja aplūkot retro un rallija automašīnas, kā arī vērot divu brāļu – Sanda un Ulda Ķiploku savstarpēju cīņu svarcelšanā, kur, protams, uzvarēja draudzība un ģimenes spēks. Par pasākuma muzikālo pavadījumu rūpējās DJ John Krevitz, DJ Dween un apburošā Kristīne Šomase.

V.Kanaviņa organizatoru vārdā teic: “Paldies treneriem Sandrim Dzērvem un Oskaram Vīksnam, kuri motivē pašus mazākos iesaistīties šādā veida pasākumos, pateicības visiem sportistiem, kuri izturēja lietus pārbaudījumu, nepadevās un cīnījās līdz galam! Pasākums nebūtu iedomājams arī bez sponsoriem, pateicoties kuriem bija iespēja izveidot balvu fondu, lai priecētu dalībniekus. Tāpat atbalstu sniedza vairākas organizācijas, uzņēmumi un mūsu draugi, kuri ticēja un veidoja šo pasākumu kopā ar mums. Uz tikšanos nākamajā “1st PLACE”!”

Galvenie atbalstītāji: Latvijas Mobilais Telefons un Gulbenes novada dome.

Balvu fonda veidošanas sponsori: apdrošināšanas firma “GJENSIDIGE”, reklāmas ražotne “SLB”, kafejnīcas “Sonāte” un “Kantes krogs”, konditorejas mājražošana “Gardums”, ziedu salons “Krāčukakts”, sporta veikals “Unisports” un tirdzniecības centrs Valmierā “Valleta”.

Kategorijas