Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jautras aktivitātes ikvienam

Līga Vīksna

2017. gada 25. augusts 00:00

53

Sestdien, 26.augustā, Mārkalnē uz dažādām aktivitātēm aicina ģimenes ar bērniem un jauniešus. Pulksten 11.00 sporta laukumā būs pieejamas piepūšamās atrakcijas bērniem, dažādas sportiskas aktivitātes visiem vecumiem, bet pulksten 21.00 brīvdabas estrādē „Lakstīgalas” notiks balle kopā ar grupu “Hameleoni”.
“Sārtojas pīlādžogas, un mēs klusībā sev vaicājam: vai tiešām vasara jau galā? Straujiem soļiem tuvojas 1.septembris, kad skolēniem un studentiem jāatsāk mācības. Kādam no pieaugušajiem beidzas atvaļinājuma, atpūtas laiks. Tāpēc 26.augustā visa vecuma iedzīvotājiem Mārkalnes sporta laukumā tiks piedāvātas jautras aktivitātes: bērniem un jauniešiem piepūšamās atrakcijas, sejiņu apgleznošana, sporta stafetes pieaugušajiem, fotoorientēšanās. Bibliotēkā būs atvērta vēstures istaba. Izkustēties pašiem un izkustināt prātu Mārkalnes tautas nama vadītāja Astra Strazda aicina kopā ar jaunieti Robertu,” stāsta jauniešu lietu koordinatore Mārkalnes pagastā Sanita Silirova.
Mārkalnē vēl tagad ar pozitīvām emocijām atceras jūlija pasākumu bērniem un jauniešiem. “Paldies par atbalstu Alūksnes Bērnu un jauniešu centram! Kuplā skaitā kopā ar vislabāko pasākuma vadītāju Robertu tika spēlētas spēles, vingrojām un lēcām, dejojām un pelnījām balviņas. Arī šoreiz jautrība garantēta. Uz tikšanos Mārkalnē!” rosina S.Silirova.
— Līga Vīksna

Kategorijas