Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Vasaras nogale sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Vakar sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ godināja augusta jubilārus. Pie goda galda apsēdās divas centra vecākās kundzes-Elvīra Haka(93) un Jekaterina Ņikoforova(92), pārējos- kuri veselības dēļ nevarēja piedalīties jubilāru ballē:Valentīnu Ločmeli(79), Valentīnu Hodovu(76), Valerianu Pujatu( 81) sveica istabā.

Pasākumu vadīja centra sociālā aprūpētāja Agra ANDERSONE, par muzikālo pusi parūpējās Ilze BRIEDIŅA, arī šodienas jubilāre. Gaviļniekus sveica centra direktore Rasma MUCENIECE.

Par tradīciju jau kļuvis, ka darbinieki jubilārus iepriecina ar kādu pašu sagatavotu skeču, arī šoreiz varēja noskatīties ,,Riebēja’’. Iedvesma tika ņemta no R. Blaumaņa ,,Silmačiem’’ Tomulīšas lomā iejutās centra darbinieces Agra ANDERSONE un Bebeni atveidoja Ilzīte BORODUŠKA.

Par garšīgajām kūkām un kakao liels paldies virtuves darbiniecēm Jūlijai un Dacei.

Paldies visiem, kuri ņēma dalību jubilāru ballē.

Taču tā nebija vienīgā aktivitāte centrā. Skopajās saules dienās centra klienti pēc iespējas uzturējās pagalmā, citi vienkārši atpūtās, kādi pārlasīja ogas, kuras cītīgi lasīja stiprākie klienti. Bet lietainākā laikā istabā lobīja cūku pupas. Katrs darbojās pēc savas varēšanas.

Tā kopā visi iesoļosim Septembrī, kurš sevi pieteiks jau piektdien!

Kategorijas