Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iesaki iedvesmojošākos skolotājus

Jau otro gadu pēc kārtas, skolās atskanot pirmajam zvanam, tiek izsludināta Vislatvijas iniciatīva “Iedvesmojošākais skolotājs”, kuras ietvaros esošie un bijušie skolēni, kā arī viņu vecāki ir aicināti dalīties ar stāstiem par savu mīļāko skolotāju. Pasniedzēji, par kuriem nobalsos visvairāk sociālo tīklu lietotāju, dāvanā no “Zelta Zivtiņas” saņems jaunus, funkcionālus un ērtus Samsung Galaxy J3 viedtālruņus. Iniciatīvas ietvaros tiks apbalvoti divi labākie skolotāji katrā reģionā, kopumā iepriecinot ar jauniem telefoniem 10 iedvesmojošākos Latvijas skolotājus. Pieteikt stāstu par skolotāju ir iespējams jau no 1. septembra.

 

Pērn iniciatīvas ietvaros tika savākti vairāk nekā 150 spilgti, emocionāli un patiešām iedvesmojoši stāsti par skolotājiem. Tā ir iespēja ne vien izvirzīt skolotāju lielās balvas saņemšanai, bet arī no sirds pateikties par padarīto darbu, uzcītību un pieredzi, ar ko skolotāji labprāt dalās. Pieteikt apbalvojumam var ne vien klases audzinātājus, vēstures vai matemātikas pasniedzējus, bet arī interešu izglītības, piemēram, deju skolotājus, sporta trenerus un citus – visus tos, kuru padomi ir bijuši neizsakāmi vērtīgi un dzīves gudrība vēl joprojām palīdz dažādās dzīves situācijās. Tā, piemēram, mūziķis Miks Dukurs iniciatīvai jau ir pieteicis savu tēvu, Ediju Dukuru, kurš pavēra dēlam durvis uz mūzikas pasauli.

Pastāsti arī Tu stāstu par Tevi iedvesmojušo skolotāju un aicini balsot visus klasesbiedrus, draugus, paziņas un ģimeni. Pieteikumi tiks pieņemti no 1.seprembra līdz 1.oktobrim, savukārt 10 laimīgos uzvarētājus paziņosim skolotāju dienā 5.oktobrī. Uzvarētājus noteiksim atbilstoši savāktajam balsu skaitam, kas uzkrāsies, spiežot “like” un “share” skolotāju stāstiem sociālajos tīklos, kā arī ņemsim vērā žūrijas vērtējumu. Iesniegt iedvesmojošu stāstu, iepazīties ar plašāku informāciju par iniciatīvu, kā arī izlasīt un nobalsot par jau pieteiktajiem skolotājiem var iniciatīvas platformā: https://www.skolotajsiedvesmo.lv

Kategorijas