Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mācību gads sācies ar pārmaiņām

Diāna Lozko

2017. gada 8. septembris 00:00

836

Šonedēļ mācību gads iesācies arī Smiltenes tehnikuma Alsviķu teritoriālajā struktūrvienībā. Tur šogad kopumā mācības uzsāk 150 audzēkņi dažādās programmās ar jaunu struktūrvienības vadītāju.

Jauns struktūrvienības
vadītājs
No šī mācību gada par Smiltenes tehnikuma Alsviķu teritoriālajā struktūrvienības vadītāju kļuvis Aivars Maltavnieks – ilggadējs Trapenes pamatskolas, kas no šā mācību gada kļuvusi par sākumskolu, direktors. “Uzsākot mācību gadu Alsviķu teritoriālajā struktūrvienībā, arī es jūtos gluži kā pirmkursnieks, jo man apkārt viss vēl ir svešs, bet domāju, ka noteikti šeit iejutīšos. Saku lielu paldies par šādu iespēju. Šis manā dzīvē ir jauns pagrieziens, jauns posms. Ceru, ka kopā mums izdosies šo skolu padarīt vēl prestižāku,” skolas gada uzsākšanas svinīgajā pasākumā pauda A.Maltavnieks.
Jāatzīmē, ka A.Maltavnieks līdz ar šī amata ieņemšanu pārtrauks savas darba saistības kā Trapenes sākumskolas direktors. “Protams, šis bija grūts lēmums,” savu izvēli skaidrojot, pauž A.Maltavnieks.

Izmaiņas pedagogu sastāvā
Smiltenes tehnikuma mācību pārzine Rudīte Grabovska svinīgajā pasākumā sveica skolas kolektīvu ar jauna darba cēliena uzsākšanu, vēlot darbīgu un interesantu mācību gadu. Jāuzsver, ka Alsviķu teritoriālajā struktūrvienībā šajā mācību gadā ir vēl dažas izmaiņas. Piemēram, šuvēju skolotāja Velga Vimba veiks arī metodiķes pienākumus, kā arī turpinās mācīt vēl citus priekšmetus. Skolā darbu uzsāk sociālā pedagoģe Ligita Kūle, kolektīvam pievienojusies latviešu valodas skolotāja Sanita Medne, darbu uzsācis arī ķīmijas un bioloģijas skolotājs Ivars Stilve. Šinī mācību gadā struktūrvienībā mācīsies aprūpētāju, galdnieku, šuvēju un divi pavāru kursi, kas kopā apvieno 57 audzēkņus pirmajā kursā.

Kategorijas