Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pirmklasnieki tiekas vasaras skoliņā

Pirms jaunā mācību gada sākuma, 22. un 23.augustā, Alūksnes novada vidusskolā aicinājām topošos pirmklasniekus apmeklēt vasaras skoliņu.

Bērni kopā ar sporta skolotāju nodarbībā veica dažādus fiziskās sagatavotības vingrinājumus, aktīvi kustējās, iepazina skolas vidi. Skolēni ar zinātkāri un interesi veica dažādus uzdevumus latviešu valodā un matemātikā, aktīvi iesaistījās skolotāju piedāvātajās aktivitātēs. Pogu darbnīcā bērni mācījās no pogām salikt savu vārdu, pilnveidoja matemātiskās un latviešu valodas prasmes ar spēļu un rotaļu palīdzību, iepazina tuvāk cits citu.

Skolēniem bija iespēja iepazīt arī datora uzbūvi, atkārtot figūras, darboties robotikas nodarbībā, kā arī no plastmasas korķiem izveidot multfilmu varoņus. Savukārt kopā ar mūzikas skolotāju bērni iepazina mūzikas pasauli, mācoties dziesmiņu, lai kopīgi iepriecinātu citus Zinību dienā.

Prieks bija tikties ar topošajiem pirmklasniekiem! Kopā pavadītais laiks bija interesants un radošs. Skolēni bija priecīgi par iespēju piedalīties un darboties vasaras skoliņā.

Paldies skolotājiem Lāsmai Baltiņai, Dacei Alksnei, Baibai Dzelzskalējai-Kalējai, Līgai Krūmiņai, Sanitai Čibalai, Ligijai Grasei, Inesei Krūmiņai, Sergejam Sverčkovam, skolas medmāsai Natālijai Dubasovai, atbalsta personālam Ligitai Belovai, Sandrai Miezītei!

Lai veiksmīgs un radošs šis mācību gads!

Kategorijas