Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina ziedot Anrijam

Agita Bērziņa

2017. gada 28. septembris 06:14

607

Piektdien, 29.septembrī, Virešu saieta namā notiks labdarības pasākums „Palīdzēsim Anrijam Vidagā!”. Anrijs Palejs ir 17 gadus vecs jaunietis, kurš šovasar cieta smagā autoavārijā. Lai jaunietis atveseļotos nepieciešams līdzcilvēku atbalsts.

“Šajā trakajā pasaulē mēs esam pakļauti daudz kam sliktam. Un mēs neviens nevaram zināt, kas ar mums notiks šodien, rīt vai parīt. Kas notiks ar mūsu bērniem un mums mīļiem un tuviem cilvēkiem. Mēs ar tīrāko sirdsapziņu varam audzināt savus bērnus, bet nevaram vienmēr viņiem būt līdzās, lai pasargātu. Mēs visi kļūdāmies, mēs pieņemam nepareizus lēmumus. Ar katru no mums ik brīdi var atgadīties kaut kas negaidīts. Kaut kas tāds, kam tu nepavisam neesi gatavs. Tā tas notika pie mums Virešu pagastā, kad 30. jūlijā Vidagā smagā autoavārijā cieta Anrijs. Šobrīd viņš atrodas ļoti smagā stāvoklī slimnīcā. Ārsti jau tagad ir brīdinājuši, ka būs nepieciešams ilgs, smags darbs un  līdzekļi rehabilitācijai,” stāsta Virešu Saieta nama vadītāja, Santa Sāre – Gerža.


Lai atbalstītu Anrija ģimeni, vietējie rīko labdarības pasākumu. Pasākums sastāvēs no vairākām daļām. No pulksten 19.30 par ziedojumiem  kafejnīcā Virešu „Našķis” būs iespējams nogaršot Virešos tapušas kūciņas, bet pulksten 20.00 paredzēts neliels stāsts par Anriju, kuram sekos muzikāla izrāde pēc īsfilmas „Tās dullās Paulīnes dēļ”. Pasākuma izskaņā Paulīnes un Lizbetes izsolē varēs iegādāties krājumus ziemai – marinētus gurķus, sēnītes, salātus, kartupeļus, ķirbjus un garšīgās brūkleņu ievārījumus un citas garšīgas lietas. Visa pasākumā saziedotā nauda nonāks Alūksnes un Apes novada fonda ziedojuma kontā, ar mērķi, Anrija rehabilitācijai.

Ziedot Anrijam var arī pārskaitot naudu uz Alūksnes un Apes novada fondu (LV96UNLA0050019750651) ar norādi “Anrijam Vidagā”.

Kategorijas