Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kopīgi atzīmēs senioru dienu

Diāna Lozko

2017. gada 28. septembris 06:45

288

Alūksnes pensionāru biedrība “Sudrabs” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību sestdien, 30.septembrī rīko svinīgu pasākumu par godu Starptautiskajai senioru dienai. Ikviens Alūksnes pilsētas seniors aicināts uz pasākumu Alūksnes novada domes administratīvās ēkas lielajā zālē pulksten 13.00. Svinīgo pasākumu apmeklēs arī Latvijas labklājības ministrs Jānis Reirs.

Biedrības “Sudrabs” valdes priekšsēdētāja Gita Tortuze stāsta, ka J.Reiru izdevies uzaicināt uz Alūksni pavisam vienkāršā veidā. “Mēs, pārstāvji no biedrības “Sudrabs”, apmeklējām Vislatvijas pensionāru sapulci, un tajā es uzrunāju labklājības ministru, vai viņš varētu atbraukt pie mums. Jau sestdien ikviens varēs uzdot ministram arī savus jautājumus, taču tos vajadzētu iesniegt pirms ministra ierašanās. Jautājumus pieņemsim piektdien no pulksten 16.00 līdz 18.00 Alūksnes novada domes administratīvās ēkas lielajā zālē, kā arī sestdien pirms pasākuma,” stāsta G.Tortuze.

Svinīgajā pasākumā piedalīsies arī biedrības “Sudrabs” vokālais ansamblis “Sudraba notis”, biedrības teātra kopa, kura skatītājus priecēs ar jautru skeču. Varēs aplūkot arī biedrības “Sudrabs” rokdarbu pulciņa veikumu, kā arī baudīt kulinārijas pulciņa paraugdemonstrējumus. Varēs aplūkot arī īpaši sagatavotu prezentāciju par biedrības “Sudrabs” darbību. Pasākumā ikviens aicināts ierasties ar “groziņu”, jo sanākušie varēs sēdēt pie galdiņiem. “Daudzi ir dzirdējuši, ka mūsu “pagrabiņš” ir applūdis, un varbūt domā, ka pasākums nenotiks, taču viss būs un darbojamies! Nekas mūsu darbībā nav apstājies,” teic G.Tortuze. Ieeja pasākumā - par ziedojumiem.

Kategorijas