Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Augļu un ogu pārstrādātājs "Very Berry" šogad paredz apgrozījuma pieaugumu

LETA

2017. gada 4. oktobris 08:18

323

Augļu un ogu pārstrādātājs "Very Berry" šogad paredz apgrozījuma pieaugumu salīdzinājumā ar gadu iepriekš, aģentūrai LETA prognozēja kompānijas valdes priekšsēdētāja Gundega Sauškina.

Viņa sacīja, ka uzņēmumam šogad izdevies ievākt daudz ogu, tostarp "Very Berry" bija ļoti augsts melleņu ražas kopievākums, kas pozitīvi atsaucies uz šā gada apgrozījumu. Tā kā ogu kvalitāte bija zemāka, liela daļa no tām tika pārstrādātas sulā.

Tāpat Sauškina pastāstīja, ka uzņēmuma apgrozījumu pozitīvi ietekmējis arī tas, ka "Very Berry" šogad ir sācis piedāvāt patērētājiem jaunus produktus, tostarp ķirbju sulas un sulas, kas radītas speciāli bērniem.

Viņa pastāstīja, ka "Very Berry" patlaban realizē produkciju Baltijas valstīs, Vācijā un Beļģijā, kur pārdošanas apmēri aug. Šajā nedēļas nogalē uzņēmums piedalīsies starptautiskajā pārtikas izstādē "Anuga 2017" Ķelnē, Vācijā, lai meklētu papildu sadarbības iespējas, tostarp citās valstīs.

Jau ziņots, ka "Very Berry" pagājušajā gadā strādāja ar 544 757 eiro apgrozījumu, kas ir par 17,4% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 16 795 eiro, pretēji 20 040 eiro zaudējumiem gadu iepriekš.

"Very Berry" (iepriekš "Lienama Alūksne") dibināts 1998.gadā, un tā pamatkapitāls ir 128 058 eiro. Uzņēmuma lielākā īpašniece ir Gundega Sauškina, kurai pieder 65% "Very Berry" kapitāldaļu, bet otrs īpašnieks ir Sergejs Sauškins.

Kategorijas