Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Kā klājas Anrijam?

Agita Bērziņa

2017. gada 14. oktobris 07:41

473

Septembrī ar Alūksnes un Apes novada fonda atbalstu Virešu Saieta namā notika labdarības pasākums „Palīdzēsim Anrijam Vidagā!”. Kā jaunietim klājas, ir jautājumus, ko ne viens vien uzdod fondam.

“Anrijam 25. septembrī palika 18 gadu. Gandrīz mēnesi viņš bija komā. Anrijam bijušas 2 galvas operācijas un mugurkaula operācija. Šobrīd tiek gaidīta rehabilitācija Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari. Anrijs ir spējis sēdēt aptuveni 2 minūtes, bet ļoti ātri nogurst un grib atkal gulēt. Īsu mirkli viņš arī nostājies uz kājām. Puisis ir ticies ar logopēdu, runā un saprot, atbild uz jautājumiem. Laiku līdz avārijai atceras, bet pašreizējā mirkļa notikumus jauc. Ārsti uzskata, ka ir noticis liels brīnums - pēc tik smagas avārijas un traumām, viss tik veiksmīgi rit savu gaitu! Situācija ir ļoti optimistiska. Vecāki cer uz pilnīgu atveseļošanos un no sirds pateicas visiem, kuri atbalsta viņu ģimeni šajā smagajā dzīves posmā!” skaidro Alūksnes un Apes novada fonds.

Ziedot Anrija jaunas dzīves sākumam var ikviens:
Nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds”
Reģ. Nr. 40008090271
Banka: AS SEB Banka
Kods: UNLALV2X
Konts: LV96UNLA0050019750651
Mērķis: Anrijam Vidagā

30. jūlijā Apes novada Vidagā smagā autoavārijā cieta 17 gadus vecs jaunietis Anrijs Palejs. Anrijam nepieciešama nauda ārstēšanai un rehabilitācijai.

Kategorijas