Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Oktobra gaviļnieku balle sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien 31. oktobrī, sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ notika jubilāru balle par godu šajā mēnesī dzimušajiem. Līdz ar to noslēdzās mēneša pasākumi. Atgādināsim, ka pirmais lielākais pasākums notika 6. oktobrī, kad pansionātam tika svinēti 85 gadi.

Oktobrī dzimušo ir astoņi. Tieši šodien dzimšanas diena ir Dzidrai Purnei(58) un Mārim Sloģim(67) Vakar 30. oktobrī pirmo reizi aprūpes centrā dzimšanas dienu sagaidīja Ināra Kalniņa(84). Vēl mēneša jubilāri ir Vladimirs Voroņins(82),Guntis Cekuls( 79), Daina Melece(76),Lūcija Zaļamentiņa(64), Verners Lācups( 82)

Pie jubilāru galda šoreiz apsēdās puse no kopējā gaviļnieku skaita- Māris, Dzidra, Ināra un Lūcija. Pasākumu atklāja centra darbiniece Agra Andersone, piebilstams, ka arī viņa šajā mēnesī nosvinēja skaistu dzīves jubileju. Ar siltiem apsveikuma vārdiem, ziediem un šokolādi jubilārus sveica centra direktore Rasma Muceniece. Par muzikālo pusi parūpējās Ilze Briediņa un centra pārvaldnieks Aivars Tarass. Klātesošos ar anekdotēm uzjautrināja klientu padomes priekšsēdētāja Skaidrīte Aule(87), bet Elvīra Haka(93) dvēseles un gara stiprināšanai skaitīja kristīgu dzejoli. Vēl jāpiebilst, ka no 85 gadu jubilejas zāli papildinājis skaists sienas pulksteni( sociālā dienesta dāvana).

Protams, ka neiztika bez virtuves darbinieču svētku maltītes un pēc mielasta arī danči.

Paldies visiem darbiniekiem par atbalstu pasākumā.

Svētīgas dienas līdz nākamajiem svētkiem jau novembrī!

Kategorijas