Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Gaujienas blakusvāģu ekipāžas rezultāti motokrosā

 

2017. gada 1. novembris 07:55

316

Madonas novada Kusas trasē norisinājās Latvijas čempionāta motokrosā 6.posms blakusvāģu ekipāžām. Dubļainajā trasē 1.braucienā 4.vieta gaujienietim Jānim Jegorovam, kurš šoreiz brauca kopā ar Vairi Štālu. Pēteris vēl ārstēja pasaules čempionāta posmā Stelpē satraumēto roku. Otrais brauciens dubļainās trases dēļ tika atcelts, informē Gaujienas pagasta sporta organizators Raivis Kalniņš.

Lietuvas čempionāta pēdējā posmā Paņevežā 1. braucienā puišiem 4.vieta, bet otrajā 2.vieta, kas kopvērtējumā deva 2.vietu. Arī šoreiz kantēja Vairis. Lietuvas čempionāta kopvērtējumā blakusvāģu ekipāžai Jānim un Pēterim Jegoroviem 2.vieta.

Madonas moto trasē “Smeceres Sils” norisinājās Latvijas čempionāta motokrosā – blakusvāģu un kvadraciklu sacensību finālposms. Šinī posmā uz strīpas bija arī Pēteris. Spēcīgajā konkurencē puišiem abos braucienos 4.vieta, bet kopvērtējumā 5.vieta.

Arī visas sezonas kopvērtējumā blakusvāģu ekipāžai Jānim un Pēterim Jegoroviem 5.vietā. Latvijas čempionātā piedalās arī Igaunijas un Lietuvas blakusvāģu ekipāžas. Latvijas čempionu titulu izcīnīja M.Rupeiks/K.Liepiņš, bet trešie – J.Daiders/K.Stupelis, kas gan nepiedalījās divos Latvijas čempionātu posmos.

Kategorijas