Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jauns pakalpojums ērtākai reģistrētu sīkpaku saņemšanai – abonenta kastīte pasta nodaļā

Agita Bērziņa

2017. gada 9. novembris 10:13

149

odrošinot pieejamāku pasta pakalpojumu servisu un sūtījumu ātrākas saņemšanas iespējas, Latvijas Pasts sācis piedāvāt jaunu pakalpojumu – reģistrētu (ierakstītu) sīkpaku saņemšanu abonenta kastītē. Jauno pakalpojumu bez maksas var pieteikt jebkura fiziska vai juridiska persona, kas jau izmanto abonenta kastīti pasta nodaļā vai arī vēlas sākt kastītes abonēšanu tieši sīkpaku ērtākai saņemšanai. Šāds sīkpaku saņemšanas veids īpaši izdevīgs ir klientiem, kas bieži iepērkas interneta veikalos, informē Latvijas Pasts.

Izmantojot abonenta kastīti pasta nodaļā, tajā iespējams saņemt visus uz abonenta kastīti adresētos vienkāršos sūtījumus un abonētos preses izdevumus, savukārt, izvēloties pieslēgt jauno pakalpojumu, tajā iespējams saņemt arī reģistrētas sīkpakas, kuru izmērs pieļauj ievietošanu kastītē. Ja sīkpakas izmērs ir lielāks nekā abonenta standarta kastīte – 23,5 x 8 x 37,5 cm, klientam kastītē tiks atstāts aicinājums sūtījumu saņemt pie pasta nodaļas operatora. Abonenta kastītē nepiegādā sīkpakas ar paziņojumu par izsniegšanu, ar atzīmi Muitas krava, ar pēcapmaksu, ar atzīmi Izsniegt personīgi un apdrošinātas sīkpakas.  

Jauno pakalpojumu bez maksas var pieteikt jebkura fiziska vai juridiska persona, kas jau ir abonējusi abonenta kastīti pasta nodaļā vai kas tikai plāno sākt tās izmantošanu. Minimālais pakalpojuma pieslēgšanas termiņš ir viens mēnesis, un tas sāk darboties piektajā darbdienā pēc pieteikšanas brīža. 

Kategorijas