Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Var vērsties pēc padoma

2010. gada 4. janvāris 09:51

549

Šobrīd valsts apmaksāti veselības aprūpes pakalpojumi kļūst arvien nepieejamāki un ne visi iedzīvotāji var izbrīvēt laiku gaidīt rindās pie ģimenes ārsta vai cita speciālista, Jau mēnesi darbojas jaunais projekts „SOS03.lv”, kura mērķis ir uzklausīt ikvienu jautājumu par veselību un sniegt speciālista padomu pa tālruni.

Mēneša laikā esam saņēmuši neskaitāmus telefonu zvanus no iedzīvotājiem, kuri vērsās pie mūsu speciālistiem pēc padoma. Tas skaidri apliecina šāda pakalpojuma nepieciešamību, kā arī norāda uz nepieciešamību paplašināt speciālistu loku. Šobrīd speciālistu komandu ir papildinājuši vairāki speciālisti, tajā skaitā pazīstamais narkologs Jānis Strazdiņš.

Veselības aprūpes speciālistu grupa „SOS03.lv” Latvijas iedzīvotājiem sniedz sertificētu mediķu padomu veselības problēmu gadījumā. Zvanot pa tālruni 90002798 (0,48 Ls/min.) pacientiem 24 stundas diennaktī - septiņas dienas nedēļā ir pieejami ģimenes ārsta, terapeita, pediatra, neonatologa, ginekologa – dzemdību speciālista, psihoterapeita, bērnu un ģimenes psihologa, sporta ārsta, arodslimību ārsta, otolaringologa (ausu, kakla un deguna ārsts) un narkologa padomi.

Speciālistu sniegtais skaidrojums neaizstāj vizīti pie ārsta un nav uzskatāms par ārstēšanu, taču tas noderēs gadījumos, kad vēlēsieties iegūt plašāku skaidrojumu par jums nozīmēto terapiju un izrakstītajiem medikamentiem. Arī gadījumos, kad šaubāties, vai jādodas pie ārsta vai jāsauc neatliekamā palīdzība, jūs uzklausīs un ieteiks, kā rīkoties tālāk.

Kategorijas