Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ novembris noslēdzas ar jubilāru balli

Šodien, 28. novembrī sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ notika kārtējā jubilāru balle, reizē tas bija arī pēdējais pasākums pirms Adventa laika sākuma.

Šajā mēnesī tika godināti seši jubilāri( Jānis Kaulakāns(77), Valda Žuga(88), Anda Jegorova( 78),Anastasija Rastargujeva(81), Alla Hatilova( 70) un Mārtiņš Aldonis Āboliņš(74)

Pie jubilāru galda šoreiz gan apsēdās tikai Anastasija. Kā jau katrā reizē, arī šoreiz apsveikuma vārdus teica centra direktore Rasma Muceniece. Pasākumu vadīja centra darbinieces Ināra Čerbikova un Aina Vinogradova. Ilze Briediņa rūpējās par muzikālo pusi, šoreiz viņas repertuārā bija jaunas mazāk dzirdētas dziesmas. Pasākuma laikā centra direktore pārsteidza klātesošos ar dāvanu Spēle LATVIJAI 100! To pasniedza klientu padomes priekšsēdētājai Skaidrītei Aulei. Spēle veidota Cēsu Vēstures un mākslas muzejā. Idejas autore Evita Muceniece. Mākslinieks Raitis Jelevičs. Pēc tam kā jau kārtīgā ballē tika baudīta svētku kūka, klāt piedzerts kakao. Šoreiz par vēdera priekiem parūpējās virtuves darbinieces Maruta Apraksina un Rita Rezgoriņa, arī šodienas vārda svētku jubilāre. Kur tad bez dančiem? Arī tie neizpalika. Dancotāju pulciņu papildināja arī vecākās medicīnas māsas Maijas pienākumu vietas izpildītāja Valija Sepa un jau nosauktā Rita.

Paldies visiem darbiniekiem par atbalstu šajā pasākumā!

Gaidīsim visi kopā Adventa laiku, kad pirmā svece Adventa vaiņagā tiks šogad iedegta 3. decembrī.

Kategorijas