Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Izmaiņas Raimonda Paula un Latvijas Radio bigbenda koncerta sastāvā

.

2017. gada 28. novembris 17:33

666

Svarīga informācija par Latvijas Radio bigbenda un Raimonda Paula koncertu Alūksnes Kultūras centrā, 10.decembrī! Koncertprogrammā “4 gadalaiki” ir izmaiņas solistu sastāvā. Koncertā diemžēl nepiedalīsies visu tik ļoti gaidītais Intars Busulis

Alūksnes Kultūras centrs informē, ka ar Intaru Busuli varēs tikties Latvijas simtgades Alūksnes pilsētas svētku atklāšanas koncertā nākošgad 3.augustā Alūksnes Pilssalas estrādē kopā ar Abonementa orķestri.

Skatītājiem ir iespēja:
1.      ja Intara Busuļa nepiedalīšanās ir iemesls, kādēļ Jūs nevēlēsieties apmeklēt šo koncertu, lūdzu atgriezt iegādātās biļetes Alūksnes Kultūras centra kasē un visās SIA Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās uz 10.12.2017. koncertu Alūksnē, līdz 08.12.2017.
2.      apmeklējot koncertu “4 gadalaiki” 10.12.2017., uzrādot šī koncerta biļeti, Alūksnes Kultūras centra kasē iespēja saņemt ielūgumus uz 21.12.2017. Klavieru koncertprogrammu ar JOHANA RANDVERE (Igaunija) piedalīšanos.

Alūksnes Kultūras centrs atvainojas Intara Busuļa faniem, par sagādātajām neērtībām.

Ja biļetes ir pirktas internetā, Alūksnes Kultūras centrs aicina - ja Intara Busuļa nepiedalīšanās ir iemesls, kādēļ Jūs nevēlēsieties apmeklēt šo koncertu, lūdzu, par to paziņojiet mums uz e-pasta adresi sanita.berzina@aluksne.lv un mēs Jums atgriezīsim naudu Jūsu kontā par iegādātajām biļetēm.

Kategorijas