Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ziemassvētkos Prāta laboratorija palīdzēs dzīvnieku mājas ķepaiņiem

Pirmajos Ziemassvētkos, 25.decembrī plkst.18:00 Apes Tautas namā, kad uz spēli sanāks erudīcijas līgas “Prāta laboratorija” dalībnieki, palīdzēsim dzīvnieku mājas “Astes un Ūsas” iemītniekiem. Sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu vāksim ziedojumus, lai iegādātu būrus un smiltis nelaimē nonākušiem kaķiem. Kad dzīvnieku māja uzņem jaunu kaķi, tas novērošanā jātur nošķirts no citiem dzīvniekiem divas nedēļas, taču šobrīd patversmē katastrofāli trūkst būru, kur dzīvniekus izvietot. Novembrī “Astēs un Ūsās” ir uzņemti 30 jauni kaķi.

Laboranti un citi interesenti aicināti ziedot arī citas noderīgas lietas un barību dzīvnieku mājas iemītniekiem, to ņemot līdzi uz “Prāta laboratorijas” spēli vai nogādājot “Astēs un Ūsās”  Alūksnē. Ciemos vienmēr laipni gaidīti arī tie, kas vēlas adoptēt kādu ķepaini vai vienkārši doties ar to pastaigā. Tuvojoties aukstajam laikam, dzīvniekiem ļoti noderēs jūsu palīdzība, bet vēl vairāk – mīloši cilvēki un savas mājas.

Tāpat aicinām arī spēles atbalstītājus dāvāt pašdarinātas lietas, suvenīrus vai citas balviņas labākajām komandām. No sirds pateicamies tiem mājražotājiem, rokdarbniekiem, zemnieku saimniecībām, pašvaldībām, organizācijām un uzņēmumiem, kas nesavtīgi atvēlējuši savus darinājumus un ražojumus spēlētājiem.

Komandām vēl iespējams paspēt pieteikties spēlei līdz 20.decembrim. Ziemassvētku spēlēs allaž ir liels spēlētgribētāju skaits, bet Apes Tautas nama zālē uzņemt varam tikai 25-26 komandas, tāpēc reģistrācija spēlei var tikt slēgta jau agrāk.

Komandas 2-5 dalībnieku sastāvā kā ierasts aicinām sūtīt pieteikumus pa e-pastu prata.laboratorija@gmail.com . Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena no dalībniekiem kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese). Tāpat kā iepriekšējā spēlē, arī šoreiz aicinām individuālus dalībniekus pieteikties spēlei Atvērtajā komandā.

Šīs sezonas laikā ziedojumos kopumā esam savākuši jau 791 eiro, iegādājot Apes baznīcas draudzei dziesmu grāmatas (226 eiro), Apes senioru klubam “Tandēms” dzijas un sadzīves priekšmetus (256 eiro) un pledus un spilvenus Opekalna baznīcai (307 eiro).

Kategorijas