Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ziemassvētku eglītes pasākums sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

22. decembrī sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ klienti pulcējās pie svētku eglītes. Kā jau tādā reizē neiztrūkstoši bija ciemiņi, mīļi un pazīstami, kuri atnesa ne tikai ēdamas lietas, bet jaukus vēlējumus dvēselei, gan vārdos gan dziesmās.

Protams, kur nu bez Ziemassvētku vecīša, kuram dāvanu maisu jau iepriekš bija atvedis kurjerpasts, tā vismaz viņš pats apgalvoja. Saldumu turzu nācās izpirkt arī ciemiņiem un pašmāju ļaudīm. To visi darīja no sirds- skaitīja dzejoļus, dziedāja, kāds uzdancoja vai vienkārši novelēja visiem veselību un saticību.

Palīksmojušies, katrs devās savās gaitās, bet Ziemassvētku vecītis vēl apstaigāja ar dāvanām tos ,kuri vecuma un slimības dēļ netika pie kopējās egles.

24. decembrī iemītnieki centra zālē noklausīsies Ziemassvētku dievkalpojumu, lai ar gaišām domām sagaidītu svētkus.

Šodien, Ziemassvētku priekšvakarā aprūpes centra kolektīvs vēl ikvienam Saules gaismu, veselību, sirdsmieru, mīlēt sevi un citus. Lai svētki nes svētību!

Paldies kolektīvam, paldies Alūksnes novada vidusskolas 4.klasei un tās skolotājai Līgai par krāšņo, saposto egli. Paldies visiem, visiem sadarbības partneriem.

Kategorijas