Aluksniesiem.lv ARHĪVS

,,Sidraba pavediens’’ un ,,Brūklenājs’’ sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien, 28. decembrī sociālās aprūpes centra iemītniekus un darbiniekus iepriecināja divi Alūksnes kultūras centra kolektīvi. Senioru dāmu deju grupa ,,Sidraba pavediens’’ ar savu vadītāju Nelliju Slišāni un koris,,Brūklenājs’’ ar savu tagadējo diriģenti Ilzi Briediņu.

Vispirms uzstājās dejotājās un aizrāva skatītājus ar astoņām dejām: Jaunība, Vēlreiz, Kur esi tu, Nakts Parīzē, Sveiciens Gustavam, Abruka valsis, Tango un čā- ča- ča un Ziemassvētku sveču gaismā.

Pēc šī dvēseliskā priekšnesuma dejotāju vietu ieņēma koristi ar Ziemassvētku dziesmām- ,,Zvani un sveces’’, ,,Dziesmu iemācies dēls’’,

,,Krīt, pārslas, krīt’’. ,,Brīnišķā nakts’’ ,,Mazu brīdi pirms’’, ,,Dievs, šai klusā vakarstundā’’ ,,Ja sirds ir iedegusies’’, koncerts noslēgumā izskanēja ,,Ak eglīte’’ un ,,Klusa nakts’’, kur korim pievienojās arī klausītāji.

Piebilstams, ka pirms katra priekšnesuma Ilze Briediņa lasīja attiecīgu dzejoli.cita starpā arī ,,Alūksnes ziņu’’ daudzu dzejoļu autoru Luijsa Prūša dzejoli ,,Pārdomas gaidot Jauno 2018. gadu, kurā kā novēlējums visiem ir rī šādas rindas ,,Ja dvēselē valdīs mīlestība un dzīvesprieks, ikviens būsim Latvijas simtgades liecinieks. Un šodien vēl priecāsimies, ka saules stari pēc Ziemassvētkiem mums atkal atnesīs pavasari’’

Paldies dalībniekiem, kuri šo 28 decembri ar savu sirds dāsnumu padarīja saulaināku un ļāva paspert soli tuvāk pavasarim.

Laimīgu, sirds gudru 2018. gadu!



Kategorijas