Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pirmo reizi notiks “Ziedotāju aplis”

Agita Bērziņa

2018. gada 4. janvāris 08:06

230

Alūksnes un Apes novada fonds aicina Alūksnes un Apes novada organizācijas, neformālas grupas un individuālus cilvēkus pieteikties Latvijā jaunam līdzekļu piesaistes pasākumam „Ziedotāju aplis”. Jau 1.februārī “Ziedotāju aplī” Alūksnē pulcēsies trīs projektu autori un vietējie ļaudis, lai klātienē draudzīgā atmosfērā kopīgi saziedotu naudu šo projektu īstenošanai.

Alūksnes un Apes novada fonda sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Zvejniece skaidro, ka “Ziedotāju aplim” var pieteikt projektu idejas, kas ir saistītas ar izglītību, sportu, kultūru, labdarību, sociālo iekļaušanos, vides sakārtošanu un citas uz sabiedrības labumu vērstas idejas. Svarīgi, lai projekta ideju īstenotu Alūksnes un Apes novadu teritorijās. Projekta budžets netiek ierobežots. Projektu idejas fonds aicina iesniegt līdz 15.janvārim rakstot uz e-pastu aluksnesapesfonds@gmail.com vai atnesot uz biroju Alūksnes novada Sabiedrības centrā Alūksnē.

“Trīs izvēlētie projektu autori vai pārstāvji 1.februārī tiks aicināti precīzi 6 minūšu laikā izklāstīt savu projekta ideju, lai ieinteresētu sanākušos ziedotājus. Projektu autoriem fonds sniegs konsultācijas prezentācijas sagatavošanās procesā 29.janvārī notiks izmēģinājumu prezentācijas, lai pirmo lampu drudzi visi kopā pārvarētu pirms īstā “Ziedotāju apļa”. Dalība pasākumā ir organizāciju iespēja ne vien iegūt finansējumu projektam, bet arī pievērst uzmanību organizācijas mērķiem un veidot ciešāku un personiskāku saikni ar atbalstītājiem,” skaidro I.Zvejniece.

Kategorijas