Aluksniesiem.lv ARHĪVS

6 minūtes jaunam sākumam

Agita Bērziņa

2018. gada 17. janvāris 06:49

284

Nodibinājums “Alūksnes un Apes novada fonds” 2018.gada 1.februārī no pulksten 17.00 klubā “Cita Opera” (Parka ielā 2a, Alūksnē) aicina uz Latvijā jaunu kopīgas ziedošanas pasākumu “Ziedotāju aplis”, kurā 3 lieliski projektu autori sešās minūtēs pastāstīs, kā Jūsu atbalsts var palīdzēt īstenot skaistas ieceres! Fonda sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Zvejniece aicina - ja arī prātā ir doma ”ko gan mainītu mans nelielais ziedojums”, piedalieties un būsiet pārsteigti, cik daudz var paveikt kopīga ziedošana

Neformālā gaisotnē būs iespējams satikt citus apkaimes labvēļus un trīs projektu autorus, kurus izvirzījusi Alūksnes un Apes novada fonda valde. Katras iniciatīvas autoram būs dotas sešas minūtes prezentācijai un sešas minūtes publikas jautājumiem. Pēc prezentācijām projektu autori pametīs telpu, un sāksies ziedojumu solīšana. Ziedot varēs gan klātienē, gan ar pārskaitījumu pēc pasākuma.

1.februārī vārds tiks dots trim projektu autoriem no Alūksnes un Apes novadiem.

  • Mālupes rokdarbnieku grupa "Annele" vēlas iegādāties adāmmašīnu un Latvijas simtgadē apdāvināt sirmgalvjus ar adītām šallēm.

  • Biedrības "Astes un Ūsas" cilvēku sens sapnis ir izflīzēt iekštelpu suņu voljerus, lai uzkopšanas darbi gan dzīvnieku mājas iemītniekiem, gan brīvprātīgajiem būtu gandrīz nemanāmi.

  • Diana Liepiņa un Irēna Meistere no Apes apņēmušās izveidot barona fon Delviga kādreiz tik cēlās un tagad strauji zūdošās Apes muižas maketu.

Lai būtu droši, ka Ziedotāju apļa pasākumā tiksiet pie sēdvietas un vīna glāzes, organizatori aicina pieteikties līdz 30. janvārim.

Ziedotāju aplis Alūksnē notiks pirmo reizi. Ideja pārņemta no angļu kolēģiem, bet Latvijā nesen veiksmīgi īstenota Talsos, Limbažos un Valmierā, kopumā divu stundu laikā piesaistot vairāk nekā 10000 eiro.

Kategorijas