Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Prāta laboranti gādās rotaļlietas Vidagas skoliņai

27.janvārī plkst.18:00 Apes Tautas namā norisināsies jau ceturtā šīs sezonas erudīcijas spēle “Prāta laboratorija”, un šoreiz dalībnieki tiek aicināti ziedot attīstošo rotaļlietu iegādei Vidagas Sikšņu skolas pirmsskolas grupu audzēkņiem. Virešu pagasta Vidagā pirmskolas vecuma bērnu skaits pēdējos gados ir palielinājies, tāpēc sadarbībā ar Alūksnes un Apes novada fondu šoreiz gādāsim, lai mazajiem ķipariem iemirdzētos acis un viņi apgūtu jaunas prasmes spēlēs ar mūsdienīgām un kvalitatīvām rotaļlietām.

Komandas 2-5 dalībnieku sastāvā kā ierasts aicinām sūtīt pieteikumus pa e-pastu prata.laboratorija@gmail.com līdz 24.janvārim. Pieteikuma e-pastā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētā pilsēta vai pagasts, kā arī viena no dalībniekiem kontaktinformācija (tel. nr., e-pasta adrese). Arī šoreiz ielūdzam individuālus dalībniekus pieteikties spēlei Atvērtajā komandā.

Tāpat aicinām arī spēles atbalstītājus dāvāt pašdarinātas lietas, suvenīrus vai citas balviņas labākajām komandām. No sirds pateicamies tiem mājražotājiem, rokdarbniekiem, zemnieku saimniecībām, pašvaldībām, organizācijām un uzņēmumiem, kas nesavtīgi atvēlējuši savus darinājumus un ražojumus spēlētājiem.

Šīs sezonas laikā ziedojumos kopumā esam savākuši jau 1359,5 eiro, iegādājot būrus, smiltis un barību dzīvnieku mājai “Astes un ūsas” (568,5 eiro), pledus un spilvenus Opekalna baznīcai (307 eiro), Apes senioru klubam “Tandēms” dzijas un sadzīves priekšmetus (258 eiro) un Apes baznīcas draudzei dziesmu grāmatas (226 eiro). Kopā mēs varam paveikt daudz labus darbus!

Kategorijas