Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Hokeja turnīrā „Robežripa-2018” uzvar alūksnieši

Foto: Laura Pope

2018. gada 22. februāris 15:47

5532

17. februārī Apē notika jau tradicionālais starptautiskais turnīrs „Robežripa-2018”, kurā šogad piedalījās 3 komandas HK „Rouge” no Igaunijas, HK „Alūksne” un HK „Ape” no Latvijas.
Ludis Veiss Apes novada domes mājas lapā raksta, ka atklāšanas spēlē tikās laukuma saimnieki ar viesiem no Igaunijas. Jau pašā spēles sākumā vadībā izvirzījās HK „Ape”. Pirmo posmu noslēdzot ar 2:0 savā labā, bet spēles otrajā daļā pārsvaru palielināja līdz 6:0. Interesanti atzīmēt, ka Igaunijas komandas vārtus sargāja 17 gadu veca meitene, ko noslēgumā atzina par labāko starp vārtsargiem..

Tad sacentās pagājušā gada uzvarētāji HK „Ape” ar HK „Alūksne”, kuri jau šogad bija izbaudījuši uzvaras garšu, pirms nedēļas izcīnot galveno alvu Žīguru kausa izcīņā.  Pirmā spēles puse pagāja līdzīgā cīņā 1:1. Pēc pārtraukuma alūksnieši ieguva solīdu pārsvaru 4:1. Likās spēles liktenis ir izšķirts, bet tā nedomāja apenieši, sākot sekmīgu atspēlēšanos – panākot jau 3:4. Panākt neizšķirtu pietrūka laika un alūksnieši uzvaru nosargāja.

Pēdējā spēlē KH „Alūksne” līdzīgā cīņā 2:1 uzvarēja Igaunijas pārstāvjus un guva galveno balvu par 1. vietu turnīrā.

1. vieta - HK „Alūksne”, 2. vieta HK „Ape”, HK „Rouge”.

Labākais vārtsargs: Triinu Tuvike (HK „Rouge”)

Labākie spēlētāji komandās: Ape-Bruno Ābolkalns, Alūksne-Nauris Felšans, Rouge-Janeks Eks.

Kategorijas