Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Atlēti atkal tiek gaidīti Apē

Agita Bērziņa

2018. gada 7. marts 08:12

87

Apes novada atklātais čempionāts klasiskajā svaru stieņa spiešanā guļus notiks 17.martā pulksten 11.00 Apes sporta kompleksa lielajā zālē, Apē, Pasta ielā - 26, informē Latvijas Pauerliftinga federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inita Savicka.

Dalībniekiem jāņem vērā, ka no pulksten 9.00 līdz 10.50 notiks dalībnieku svēršanās.
Lai sacensībās parādītu savu spēku svaru stieņa spiešanā guļus, atlētiem vispirms jāpiesaka sava dalība interneta vietnē http://piedalies.sp.lv. Pieteikumi tiek gaidīti līdz 15.martam. Sacensību nolikums pieejams Latvijas Pauerliftinga federācijas mājaslapā. Sacensībās atļauts piedalīties Apes, Alūksnes un citu novadu abu dzimumu ieinteresētajiem un viesiem, kas sasnieguši 14 gadu vecumu.

Apes novada čempionāts klasiskajā svaru stieņa spiešanā guļus notiek jau septīto reizi. Tā mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu Apes novadā un Latvijā, potenciālo dalībnieku piesaistīšana regulāriem treniņiem, labāko  atlētu noskaidrošana pa svara kategorijām, kā arī jauno atlētu no Apes novada piesaistīšana. Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā komandu vērtējumā 1.vietu izcīnīja Spēka Pasaule (Alūksne), 2.vietā bija mājinieki, proti, Apes atlēti. Vai vēsture atkārtosies?

Tāpat kā citos sporta veidos, arī pauerliftinga sacensībās sportistiem nepieciešams līdzjutēju atbalsts un uzmundrinājums, tāpēc nebūsim vienaldzīgi un atbalstīsim savējos! Ieeja sacensībās ir par brīvu, tāpēc ikviens tiek gaidīts ciemos!

Kategorijas