Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Noslēdz regulāro čempionātu

Didzis Bauers

2018. gada 10. marts 07:11

4735

Hokeja klubs “Alūksne” ir beidzis Vidzemes atklātā čempionāta hokejā regulāro turnīru otrajā līgā. Alūksnieši izcīnīja 7.vietu starp 10 komandām. Alūksnieši šosezon izcīnīja 7 uzvaras un piedzīvoja 17 zaudējumus.
Alūksnieši turnīru noslēdza lieliski - ar sauso uzvaru, kas ir pirmā visā sezonā! Ar rezultātu 2:0 uzvarēts Valmieras HK “SCO Centrs”. Kaut arī pēdējā spēle neko neizteica tabulā, tas bijis principiāls pretinieks, jo vasarā kopā trenējušies. Lielisku spēli demonstrēja alūksniešu vārtsargs Dmitrijs Prokopjevs, kuru atzina par labāko spēlētāju pēdējā cīņā. Viņš arī kļuvis par janvāra mēneša labāko spēlētāju līgā vārtsargiem. Čempionāts noslēgts ļoti veiksmīgi, izcīnot uzvaras pēdējās trīs spēlēs. Alūksnieši arī saka paldies atbalstītājiem – uzņēmumam “JM Grupa”, kas atbalstījusi un pēdējo spēli hokejisti spēlējuši sponsoru kreklos.
HK “Alūksne” tagad būs svarīga spēle starp līgas pēdējām četrām komandām. Divi komandu pāri cīnīsies par uzvaru, lai gūtu iespēju spēlēt pie labākajām sešām komandām izslēgšanas spēlēs. Alūksnieši spēlēs līdz divām uzvarām pret komandu HK “Cēsu Auto/Stingers”, kas ieņēma 10.vietu. Alūksnieši šonedēļ ir arī uzaicināti uz turnīru Madonā.

Kategorijas